Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki? Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szval,megismerkedtem 1 sráccal(21) a nyáron (én 18), párszor randiztunk.Mostanában csak néha msn, telo és úgy gondoltam, akkor ennek ennyi!De mostanában "kezd közeledni", mert már Ő ír rám msn-en és aranyos hozzászólásokat ír a képeimhez! A múltkor elmentem sétálni az egyik haverommal, aki tényleg csak haver és pont Vele futottunk össze, a nézéséből láttam, h arra gondol, h a haverom a pasim! Azóta nem ír nekem! Most mit csináljak, ha szeretem? Megbeszéltük, h együtt szilveszterezünk, de most...Segítsetek! kösy
2009. dec. 4. 19:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
mi lenne ha te keresnéd ŐT?
2009. dec. 4. 19:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 23 éves srác vagyok. Én biztos hogy inkább ezek után hagynám az egészet. Kivéve, hogyha a csaj elmondaná nekem, hogy csak egy haverja volt. És azzal, hogy ezt elmondja nekem, azt gondolnám, hogy egyértelműen fontos neki a közeledési szándékom.

Összegezve: Mond meg neki (persze nem kell nagyon nyomulni, inkább viccesen), hogy csak egy haver volt...

2009. dec. 4. 19:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy meg azért nem írtam neki mert félek, h visszautasít!
2009. dec. 4. 19:42
 4/20 anonim ***** válasza:
De ha meg sem próbálod akkor máris abban a helyzetben vagy, mint akit visszautasítottak:)
2009. dec. 4. 20:24
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen, tudom és megszeretném próbálni, de azzal még se kezdhetem, h nagyon bejössz és "szeretlek", v legalább is úgy érzem! Mit mondhatnék neki??
2009. dec. 4. 20:57
 6/20 anonim ***** válasza:

Vezesd rá a témára a beszélgetést, akkor a mikor összefutottál velem meg az ismerősömmel(!) éppen ezt meg ezt csináltam. legközelebb te jöhetnél el velem xy dolgot csinálni.

ez jó lesz.

21/L

2009. dec. 6. 13:44
 7/20 anonim ***** válasza:
írd meg neki, h. pl képzeld múltkor találtunk egy kóbor kutyust. épp, amikor találkoztunk. nem tudom emlékszel-e még, egy haverommal voltam
2009. dec. 6. 13:55
 8/20 A kérdező kommentje:
Kösy mindenkinek!:D Amúgy Ő rám írt msn-en és tök jól eldumáltunk, anélkül, h felhoztuk volna a témát! Szval sztem nem harizik, de kösy mindenkinek!!!:D
2009. dec. 6. 15:06
 9/20 anonim ***** válasza:
harizik...anyám...
2009. dec. 6. 18:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Miért "kösy" jobb?
2009. dec. 7. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!