Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a pasiknak ennyire mindegy?

Figyelt kérdés

A társkereső oldalakon látszik ez igazán. Hogy bepötyögik "nagyon tetszik az adatlapod, ha szimpinek találsz írj", na és ezt elküldik minden harmadik lánynak. Már rengeteg ilyet kaptam én is, barátnőim is. Persze sosem írnék ilyennek vissza.

Szóval miért mindegy a pasiknak? Csak az a lényeg hogy nő legyen oszt kész? Nektek mindenki tetszik?

(Lehet hülye kérdés... de tényleg érdekel.)

2009. dec. 4. 18:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem tom én nem vok ilyen. De lehet, hogy tényleg érdekled, mondjuk a legtöbb ilyen egy fasz, aki baszni akar csak nem jön össze neki. Csinálj egy msn címet amit csak erre a célra használsz és próbálj meg egy ilyet.
2009. dec. 4. 18:08
 2/20 anonim ***** válasza:
dehogy tetszik mindenki, csak amelyiknek jó az alakja, és szép az arca!!
2009. dec. 4. 18:08
 3/20 anonim ***** válasza:

hát szerintem amelyik pasi társkereső oldalon ismerkedik annak vagy lyuk hiánya van vagy az önbecsülése a földdel egyenlő...élőben sose látott még nőt ezért mind1 hogy néz ki(nyílván azért legyen a kiszemeltnek jó teste) a lényeg h nő legyen!

Nekem sok nő tetszik de csak kevéssel jönnék össze közzülük!

18F

2009. dec. 4. 18:13
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem értem, nekem száz pasiból ha tetszik egy akkor már az jó arány... és ha tényleg érdekel valaki akkor nem egy sort írok neki, hanem megkérdezem ami érdekel, vagy elmondom hogy tetszik amit ott ír, vagy a képe. A pasik miért nem képesek ilyenre?
2009. dec. 4. 18:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Te összekevered a pasikat a buz ikkal.
2009. dec. 4. 18:17
 6/20 anonim ***** válasza:

regisztrálsz egy társkereső honlapra és az alapján minősíted a pasikat, amit ott látsz?

szerintem társkeresőre csak a selejtek, vagy a nimfomániások regisztrálnak.

aki egészséges annak megy személyesen is...

2009. dec. 4. 18:21
 7/20 anonim ***** válasza:

nem csak a pasik ilyenek. én anno csajoktól is kaptam hasonló sablonokat.

aki meg a fotók alapján dönt, azt eleve felejteni lehet, teljesen mindegy, h nő vagy férfi. egy fotó legfeljebb a fotóst minősíti és nem azt, akit ábrázol.

2009. dec. 4. 18:23
 8/20 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:21

látom komoly tapasztalattal rendelkezel :P

2009. dec. 4. 18:25
 9/20 anonim ***** válasza:

én myvipen szoktam írni néha csajsziknak, de nem csak ennyit, hanem bókolok nekik valamit, ami éppen eszembe jut ha a képükre nézek. kiválasztok egy közelben lakó csajszit, akinek egyedülálló a családi állapota.

10ből 9 vusszaír. :)

2009. dec. 4. 18:27
 10/20 anonim ***** válasza:
18:25: normális ember minek regisztrál oda?
2009. dec. 4. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!