Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem egy srácba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy srácba, akit nem lehet megkörnyékezni, hogyan adjam mégis a tudtára?

Figyelt kérdés
A kölcsönös szimpátia megvan,szoktunk egymásra mosolyogni meg ilyenek,de sosincs egyedül,mindig körülötte vannak a haverjai...:( ha beszélgetünk is,akkor is csak legalább hatszemközt megy a dolog...hogyan adjam tudtára h szeretnék komolyabbat is,de a haverjai ne tudják ezt meg? :S
2008. júl. 18. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért zavar, ha megtudják, hogy ismerkedni szeretnél? Ha ilyen jó haverok...

Hívd el valahová: moziba vagy falatozni valamit. Oda már csak egyedül jön?

2008. júl. 18. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha esetleg ő is gondolja és együtt fogtok járni akkor ugyis megtudják a haverjai is,tehát sokáig ugysem tudnátok eltitkolni.De azért gondolom mindehová csak nem a haverjaival megy.Amikor pl. hatszemközt vagytok hívd el valahová vagy amikor már búcsúztok el, mondd neki,hogy szeretnél vele majd beszélgetni négyszemközt valamikor.Erre ugyis mond valamit és oda egyedül megy már gondolom,akkor meg tudjátok beszélni ezt.
2008. júl. 18. 01:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,köszi,ez jó 5let,csak igazából ez egy nagyobb társaság és szinte napi kapcsolatban vagyunk...na már most: ha esetleg visszautasit,akkor másnap már mindenki erről fog beszélni...vagy csak én vagyok tul félénk? Meg van még pár haverja aki szokott nekem bókolni meg sztem tetszem nekik,ha megtudják hogy én ráhajtok a srácra,nem lesznek rám mérgesek? Lehet h hülye a kérdés,de engem aggaszt! :S
2008. júl. 18. 01:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az egyenjogúsággal ez jár! Ha te kezdeményezel, bizony visszautasíthat! De ha elhívod valahova, az még nem lehet nagy gond. Ha látod rajta, hogy ő is közeledni akar, akkor nem fog visszautasítani. És ott se rohand le, hanem beszélgess vele. Arról is, amit idáig nem tudtál megkérdezni - de előtte arról is, hogyan vélekedik az efféle dolgokról.
2008. júl. 18. 01:33
 5/8 anonim válasza:

ha tudod, hogy hol lakik, kelj fel nagyon korán, és menj a házához, még azelőtt, hogy ő elindulna iskolába (ha még fiatalok vagytok). ha látod, hogy kijön szólítsd le. így lesz elég időd beszélni vele, és valószínűleg egy haverja sem lesz éppen akkor vele :)

nekem egy csajnál bevált a dolog :)

2008. júl. 18. 01:54
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,aranyosak vagytok...:) a cimét nem tudom,annyira nem vagyunk "jóban" sajna...valszeg az marad hogy amikor egyedül van fél percig,akkor elhivom mondjuk vhová...

Csak azért tökölök ennyit,mert eddig soha nem kezdeményeztem pasinál és eléggé be vagyok rezelve...de hát muszáj lesz mert látom rajta h én is tetszem neki,de ő nem lép.Szóval drukkoljatok! :)

2008. júl. 18. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy drukkolunk!

Írd majd meg, hogy hogyan alakultak a dolgok...

2008. júl. 18. 22:32
 8/8 A kérdező kommentje:
ok.:))
2008. júl. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!