Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy srácba, akit nem lehet megkörnyékezni, hogyan adjam mégis a tudtára?
Miért zavar, ha megtudják, hogy ismerkedni szeretnél? Ha ilyen jó haverok...
Hívd el valahová: moziba vagy falatozni valamit. Oda már csak egyedül jön?
ha tudod, hogy hol lakik, kelj fel nagyon korán, és menj a házához, még azelőtt, hogy ő elindulna iskolába (ha még fiatalok vagytok). ha látod, hogy kijön szólítsd le. így lesz elég időd beszélni vele, és valószínűleg egy haverja sem lesz éppen akkor vele :)
nekem egy csajnál bevált a dolog :)
köszi a válaszokat,aranyosak vagytok...:) a cimét nem tudom,annyira nem vagyunk "jóban" sajna...valszeg az marad hogy amikor egyedül van fél percig,akkor elhivom mondjuk vhová...
Csak azért tökölök ennyit,mert eddig soha nem kezdeményeztem pasinál és eléggé be vagyok rezelve...de hát muszáj lesz mert látom rajta h én is tetszem neki,de ő nem lép.Szóval drukkoljatok! :)
Persze, hogy drukkolunk!
Írd majd meg, hogy hogyan alakultak a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!