Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarak kérdése:
Kinek jonnek be az eredeti voroshaju lanyok nagyon-nagyon?
Figyelt kérdés
Mostanaban rakattanek egyre. pl. Barbara Meier, Karen Gillan, Molly Quinn. Egy ilyen csaj lesz a megmentom.#Karen Gillan #alicia witt
2014. jan. 24. 07:15
1/11 anonim válasza:
" voros roka, voros lo, voros ember egy sem jo"
2/11 A kérdező kommentje:
jol le leszel pontozva, baratom
2014. jan. 24. 07:21
3/11 anonim válasza:
Mert ha valakinek nem jönnek be, azt le kell pontozni? Ez igen, ez ám az értelmes gondolkodás! (Y)
4/11 anonim válasza:
"jol le leszel pontozva, baratom"
:DDDDDD
Csak azért is felpontoztam!
5/11 anonim válasza:
Nekem tetszenek. De nagyon keveset látni belőlük... szóval ha látok egyet, szinte biztos, hogy megnézem magamnak.
6/11 gyZoli85 válasza:
Nekem speciel a gyengéim, főleg ha még szeplős is...nem vagyunk egyformák, valakinek a szőke jön be :)
Én mindig is gerjedtem a vörös hajú nőkre
7/11 anonim válasza:
Írországban olyan vörik vannak hogy a nyálad csorog...Nekem kifejezetten bejönnek.
9/11 anonim válasza:
o/ imádom őket. Főleg papírfehér, finom bőrrel, ah :)
10/11 anonim válasza:
Elso vagyok: kedves kerdezo! Valaszom elejen es vegen macskakorom lathato, tehat idezet. Ne engem kovezz meg, mert mar evszazadok ota jarja a mondas (igaz roszul ideztem, de helyesen "voros kutya, voros lo ..."
Szoval akar tetszik, akar nem ... csak a muveletlensegedrol tettel tanubizonysagot :P
Amugy az en sajat valaszom, hogy soha nem a kulsosegek miatt jon be valaki, max alapbol szimpatikus (tok mindegy, hogy voros, vagy hupikek torpikek) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!