Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányszor? Hogyan? Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor? Hogyan? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Barátnömmel hetente több nap (legjobb esetben 5, mivel nincsenek elsö oráim) tudok vele találkozni de ha összeadom az összes találkozás idejét sem több 2 oránál. Reggel alig tudnunk együtt lenni mert kezdödik a suli. Délután pedig mennie kell egyből haza. Elkísérni nagyon ritkán hagyja hogy elkísérjem akkor is csak buszmegállóig, haza nem. Hétvégén meg sosem ér rám. Mit gondoltok?

17/F vagyok.

2009. dec. 4. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mióta jártok? Egyébként az gondolom,hogy ez gáz.Az ember arra ér rá,amire akar.Főleg,ha az a párja.Nem egész napos együtt lógásról beszélek,de hétvégén igazán lehetne legalább egy szombat estéje,amikor kettesben tudtok lenni vagy épp elmenni valahova együtt.A heti 5 nap alatt összesen 2 órát találkozni szintén kevés,de sokan vannak így,hogy hétközben nem tudnak,de akkor hétvégén rendesen pótolják,mert hiányoznak egymásnak.A barátnőd mondta már neked,hogy hiányzol?
2009. dec. 4. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak rámászol.
2009. dec. 4. 00:24
 3/4 A kérdező kommentje:

22-én két honapja. Szombat estébe amugy sem menne bele mert kollégista vagyok és nemjutnék haza akkor. Amugy nem szex miatt panaszkodom(nem eröltetem, ha ugy érzi majd akkor), maga az hogy hiányzik hogy velelegyek többet kettesben, hogy sokáig ölelhessem néha. Elégedett lennék hacsak 2x találkoznánk, de akkor legalább ugy hogy sokat tudjunk beszélni meg stb.

2. kommentelö... rámászok? hogy érted?

2009. dec. 4. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:
nézd ha szeret akkor ráér bármire, lemond akár fontos dolgokról is, mert fontosabb vagy. ha még nem szeret csak jártok akkor meg ez van, majd megszeret és akkor már rá fog érni. de azt hagyhatná hogy elkisérd buszmegállóig akkoris, szal ez igy már sztem inkább az hogy nemakar tőled sokmindent, és nem fog megszeretni. hogy most nem szeret igazán, az egész biztos, különben ráérne hétvégenként
2009. dec. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!