Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarázza már el nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázza már el nekem valaki, hogy a tini lányok nagy többsége (13-14, max.15 éves korosztály) miért akar sokkal idősebb barátot?

Figyelt kérdés
25 éves leszek a nyáron, még egyetemen phd-zek, de emellett dolgozom is egy kisebb boltba. A környék tini lányai (a kérdésben említett korosztály) közül több is szerelmet vallott. Most jó értem én, idősebb pasit szeretnének, de ezt én akkor is túlzásnak tartom, hogy ennyi idősen egy 10 évvel idősebb srác után koslassanak. Van erre valami magyarázat?

2014. jan. 23. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Konnyu a valasz gyerekek. Mert a tizen eves fiuknal allandoan all a cerka es masra se tudnak gondolni csak "arra"!( tisztelet a kivetelnek..) es egy 14-16 eves csaj ugy gondolkodik h egy huszon evessel mar lehet komolyabb kapcsolata. Bar a huszas fiuk kozott is vannak birkak. De am teljesen megertem h mindenki a sajat korosztalyat keresi. En is igy teszem. Ez az en velemenyem. Lehet pattogni erte vagy racafolni de egy kis igazsag van benne ;) 16/ L
2014. jún. 11. 17:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Én kérdező nem tudok veled egyet érteni,mert a fiatal fiúk többsége még nem gondol komoly kapcsolatra.Tini fiúknak csak 'azon' jár az esze,ahogy azt az előző is említette.Szerintem nem gond az,hogy egy idősebb pasival van együtt.Mert érettebb,és és lehet,hogy egy tizenéves pont egy huszonévesbe szeret bele.Ugyanis az érzelmeket nem tudjuk befolyásolni.Persze vannak,akik menőzni akarnak idősebb fiújával,de azok a lányokat r*biknek hívjá.Attól még,hogy egy tini lány idősebb fiúval van együtt,lehet normális csaj.És egyik válaszolónak üzenem,hogy: Ne általánosíts,mert nem mindenki szereti a tinisztárokat.
2014. jún. 11. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!