Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ki szerint ideális a 77...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ki szerint ideális a 77 kg, és 170 cm?

Figyelt kérdés
A barátnőm ugyanis ilyen adatokkal rendelkezik,és nem bírom vele megértetni,hogy ő teljesen rendes így,és hogy nem kell fogynia,hogy a pasik felfigyeljenek rá.De ő azt hiszi,csak azért mondom,mert a barátnőm.Ti mit gondoltok?
2009. dec. 3. 21:39
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
48%
Na, pont ezt a bombanősdit kellene kicsit visszább venni. Kivétel, ha divatszakmában vagy fitnesz-iparban stb dolgozol, mert akkor nagyjából megértem a motivációkat. Amíg a tévé ezt az ízlést sulykolja az ébren alvó zelóták agyába, akik aztán azt hiszik, hogy ők maguk gondolják pont a trendit szépnek, addig óvatosan az ilyen szavakkal, hogy "ideális testforma". Marhára nem számít, ennyit mond a tiszta tapasztalat.
2009. dec. 4. 09:53
 32/52 anonim ***** válasza:
70%

Hagyjuk már ezt a tévés szöveget. Milyen érdekes, hogy a volt fősulis sportoló ismerőseim mind sikeresebbek az életben. Mindannyian tudjuk, hogy aki jól néz ki, könnyebben talál párt, állást és lehetőséget az életben.

Erre lehet azt mondani, hogy szemétség, de a világ így működik. És egy 15 éves lánynak egészségesebb azt kommunikálnunk, hogy könnyedén választhatja az egészséget, mint azzal hitegetnünk, hogy akárhogy néz ki, mindig lesz aki szeretni fogja (mert nyilván lesz, csak nem mindegy, hány közül választhat).

2009. dec. 4. 10:14
 33/52 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes, hogy valaki bedogja tv-t, médiát vagy az anorexia szöveget a 35 kilósokról, miközbe valaki 60 kilóról beszélt.Szerintem, aki annyira leakarja beszélni a látatlanba egy túlsúlyos emberke, aki azt hiszi magáról, hogy az a tökéletes és mindenki más válljon olyanná, ne neki kelljen változni, mert az a könyebb.

-

Kérdezőnek: viszont szerintem van rajta pici felesleg.Nekem is van 171-'2 cm-es ismerősöm és 63-65 körül van és úgy néz ki jól.Ha fogy jobban fogja érezni magát, de nem javaslom a koplalós dolgokat, inkább valamilyen sportot, főleg ilyen korban nagyon jó hatással van a rendszeres mozgás.

2009. dec. 4. 11:29
 34/52 anonim ***** válasza:
23:07 Egy szóval nem mondtam, hogy a súlyom veszélyesnek számítana, hanem csak azt, hogy lassan a határán vagyok. És pontosan onnan tudom, mert tisztában vagyok a csontozatommal és az izomzatommal.
2009. dec. 4. 13:17
 35/52 anonim ***** válasza:
36%
11:29 és a többi: nem sikerül megérteni? Szó sincs arról, hogy mit csináljon a súlyával, önértékelésről van szó, amit igenis földbe tipor a f.sz tévé. Enyhén sovány vagyok, barátnőm meg az őrületbe kerget a súlymániájával. Ne öntsük már az olajat a tűzre, nem egyedi a probléma.
2009. dec. 4. 13:30
 36/52 anonim ***** válasza:
Jól vagytok összerakva? 170-hez 55-62 közt. A 170-hez 77 kg az férfinek jó, ha izmos.
2009. dec. 4. 13:58
 37/52 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. dec. 4. 14:18
 38/52 anonim ***** válasza:
53%

13:30-nak

11:29 vok

Ok, hibás a média is., DE ez a hiba annyira be van magyarázva, hogy nagyon sok ember azt hiszi már h 1 mázsa fölött kezdődik az ideális súly...Nem azt mondom h 20 kilósnak kell lenni, de nem is azt, hogy 120-nak...

2009. dec. 4. 14:20
 39/52 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy ideális-e. A válasz: nem, nem az. Akármennyire is jól áll neki, egyáltalán nem ideális.
2009. dec. 4. 14:31
 40/52 anonim ***** válasza:
Ha a farkad mérete, akkor mindenképp. Bár az enyém félbehajtva ekkora:)
2009. dec. 4. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!