Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy oda jöjjön? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy oda jöjjön? :S

Figyelt kérdés

szóval van egy fiú aki naon teccik és már 1x oda jött hozzám köszönni 2 puszival:D

de az már vagy 2 hete volt.

mit csináljak h újra oda jöjjön hozzám?

a válaszokat előre is köszi

2009. dec. 3. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha te akarsz valamit mértnem mész oda te köszönni?
2009. dec. 3. 18:48
 2/9 anonim válasza:
74%

"jau a séród gyüsz topogni?"

Nem am én csináltam már h telefonnal vekkerrel és kaórával oda mentem megkérdezni hogy mennyi az idő:D bejött;D

2009. dec. 3. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Menj oda te, te akarsz tőle valamit nem?
2009. dec. 3. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem most azt várja,h te menj oda
2009. dec. 3. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Oda szólsz hozzá:

Gyere már ide!

Vagy ha ronda vagy , adsz neki 2 puszi helyett 2 ezrest,hogy odajöjjön hozzád.

2009. dec. 3. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy félénk. Lehet az első előtt is 1 hónapot szorongot mire meg merte tenni. De ha már köszönt egyszer ismeritek egymást alap sztem vagy ha nem ismeritek akkor azért köszönt mert meg akar ismerni, hogy köszöntök máskor is:)Szval nyugottan menj oda és köszönj adj két puszit aztán vmit csak csinál max összeszarjamagát:DPróbálj meg vele beszélgetni. Majd legközelebb meglátod odajön.

Ui.:Egyszer kérdezte már meg tőlem lány az időt közben megnéztem telefonján. Utána persze le is csaptam rá:) Szóval szerintem lányok is merjenek kezdeményezni, mert ha ez esetben ez a lány nem hívja fel magára afigyelmet valszeg egy másikhoz megyek oda akit már kinéztem.

2009. dec. 4. 02:09
 7/9 A kérdező kommentje:

jaj naon köszi a válaszokat:D

tehát mennyek én oda hozzá?

2009. dec. 4. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen menj oda ismeritek egymást! Szval bátran odamehetsz neki köszönni. Nem szerelmet vallasz neki:)
2009. dec. 6. 04:10
 9/9 A kérdező kommentje:
:)
2009. dec. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!