Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kapcsolatban levők! Ti mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban levők! Ti mennyi idő után szexeltetek? Hány randi után?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Első randin. De mi is ismertük már egymást előtte.
2014. jan. 22. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Első randin a nagy sz@rt. A sok kamugép.:D Maximum, ha diszkóban volt az a randi egy könnyűvérű nővel...
2014. jan. 22. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

12-es jaja. :D

Mi amúgy 5-6 hónap után, már nem emlékszem. Koliban nehéz volt megoldni...

2014. jan. 22. 13:14
 14/20 anonim ***** válasza:

#11 vagyok, nő. Minek kamuzzak? A szerelmem hihetetlenül szexi, férfias férfi, aki már jóval előtte izgatta a fantáziám. Ami, mint később kiderült, neki is feltűnt :)

Amikor randira hívott, és jelezte, hogy tegyem szabaddá az éjszakám is, egyértelmű volt, hogy ebből bizony szex lesz :)

2014. jan. 22. 13:24
 15/20 anonim ***** válasza:
12-es, minek kamuznék? A férjemmel a munkahelyünkön ismerkedtünk meg, hónapokig csak beszélgettünk, inkább haverként, mivel akkor még mindketten mással voltunk, aztán mikor az első randira került a sor már egyedülállóként, megtörtént a dolog.
2014. jan. 22. 13:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi 16 évesen jöttünk össze és mi is fél évvel később:D Immár több, mint 5 éve vagyunk együtt:)
2014. jan. 22. 14:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze! x éve ismertétek egymást! Akkor nem éppen a nulláról kezdtétek, a kérdező meg szerintem nem így gondolta, na mindegy.
2014. jan. 22. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi nem x-éve, hanem kb. három hónapja. Nem tudom, hogy értette a kérdező, én csak válaszoltam. Nem mindenkinek esik egybe az első találkozás az első randival.
2014. jan. 22. 14:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Sokáig barátok voltunk. Talán 1-2 évig.

Összejárogattunk, az első randin össze is jöttünk. Akkor már éreztünk egymás iránt valamit.

Rá 3 hónapra volt az első szex.

Azóta 5 év telt el, együtt élünk és jelenleg a kisbabánkat várjuk :)

2014. jan. 22. 15:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Kapcsolatunk 4. hónapjában :)
2014. jan. 22. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!