Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőmnek is az a fiú tetszik, mint nekem, de ő azt mondja, hogy őt nem is érdekli, pedig látszik rajta, hogy igen. Most mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 17:27
2/4 anonim válasza:
Ha tetszik neki az még nem jelenti azt hogy szereti is.Csak simán tetszik neki.Nekem is tetszik egy-két pasi de az sem jelent semmit.Meg volt egyszer olyan is hogy egy pasi tetszett nekem csak váratlanul összejött a legjobb barátnőmmel.Nem kezdtem el hisztizni mert tudtam hogy egy pasi miatt nem éri meg felbontani a barátságunkat.Szoval semmi mást nem érewztem iránta csak tetszett ugyhogy nem is volt kellemetlen nekem a dolog amikor előttem csókolóztak nem fogalkoztam velük.csak aztán később jött a probléma.Kiderült hogy a pasi nem volt hűséges és a barátnőm után engem kezdett el csábítgatni de megmondtam neki a véleményemet szoval már nem foglalkozunk vele.Attól hogy még tetszik az nem jelenti azt hogy komolyabb dolgot is akarok tőle csak annyi hogy jól néz ki meg minden.
3/4 anonim válasza:
az előtrtem szólónak tökéletesen igaza van, neem biztos hogy ő járna is vele.. nekem is van egy barátnőm akinek a pasija bejön nekem, de csak mint barát, és jól néz ki, és azért nem vennél el a barátnőmtől, ha látom hogy mennyire boldogok..:) Szóval beszéld meg vel hogy nem baj ha tetszik neki, csak mondja el, mert neked is tetszik:)
4/4 A kérdező kommentje:
hát igen...de a baj az,h ő is szerelmes abba a fiúba nem csak én....
2008. júl. 19. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!