Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el randizni?

Figyelt kérdés

Van egy lány nagyon tetszik, aztán már nagyjából mindent eldöntöttem h hová vinném,milyen virágot viszek stb, de az a baj h hiába megyek oda ahol dolgozik mostanában nem nagyon futok vele össze,ma is lementem ott vártam egy óra hosszát de nem jött,régen meg lementem mindig összefutottunk:S

Szal h hívjam így el randizni?? nem tudom hol lakik,se a telefonszámot,bár ki tudnám deríteni,de mondjuk így nem is szeretném h lemegyek nála és akkor ööö, meg telefonon is randit kérni szerintem gáz:S

2009. dec. 3. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:

(:

denagyaszereleeeeemmm

hát..hívd fel..CSAK ÚGY..szia hogy vagy..izébizé beszélgetsz vele..és végén elinvitálod egy sétára, vagy vmi..karácsonyi vásárok most nagyon menők;) ott lehet forró csokizni, meg kürtös kalcsozni:) olyan kis romantikus..sztem majd furcsának tartja hogy honnan van meg a száma, és miért hívtad fel, de ha picikét is érdekled, akkor biztos hogy felcsigázod:D és érdeklődik majd, hogy miért is ..meg ugyan már:D hogyhogy felhívott..jujj nekem...

hajrá

egyébként meg ne gondolj rá, és arra se hogy jajj mikor futok már vele össze...mert akkor tuti találkoztok

2009. dec. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!