Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen 80D mell?
Figyelt kérdés
(egyátalán nem kövér a csaj,nem is volt az)2014. jan. 20. 22:34
4/9 anonim válasza:
A betű előtti szám a mellkasának a kerületét jelzi a melle alatt, szóval ha nem is kövér, de k*baszottnagydarab lehet. Én inkább maradok a B-s melleknél, de tehenek nem kellenek.
5/9 anonim válasza:
Becsúszik egy-egy ilyen néha. Nekem is volt általánosban egy ilyen méretekkel rendelkező osztálytársam.
6/9 Pethő Eszter válasza:
hát én most 16 éves vagyok, és elég nagy teher a 85/D, mivel a hãtmeretet jelzo szam aranyosan novekszik a mellmerettel....
en nem tartom magam nagydarabnak, nem is vagyok vekony, sportos alkat, izom meg ilyenek. nekem azert ekkora, es higgyetek el nagyon nagy teher...
9/9 anonim válasza:
irigylésre méltó :(
15/L, nekem bezzeg 75B.. fu, piszok mázlista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!