Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés: miért van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés: miért van ez?

Figyelt kérdés

Regisztráltam tegnap előtt egy társkereső oldalon. Szépen kitöltöttem az adatlapot, írtam bemutatkozást is korrekt módon. A képet csak kérni lehet, tehát én adom meg az illetőnek, ha látni akarja.

Írt jó pár pasi (kb.30 -an első nap) és közülük kettő-három megtetszett, kinézetre is szimpik voltak és a bemutatkozás szerint is. Sok levelet váltottunk (hárommal is) és még meg is akartak hívni találkára. De amikor megadtam a képemet, már nem igazán akartak semmit...ez kb. 4 pasinál volt és aki tetszett is.

Ilyenkor mi van? Csak szórakoznak, vagy ennyire válogatósak?

Írt ezen kívül még 2-3 pasi akik képpel voltak, de nekem nem jöttek be külsőleg. És udvariasan írtam nekik, hogy nem . Aztán írtak, erősködtek, hogy miért nem???

Aztán küldtem nekik képet (hátha elriasztom őket), de nem, még mindig írogatnak.

Miért van ez? Ennyire csúnya lennék? Miért az tetszik, akinek én nem? És fordítva?

21/L.

2009. dec. 3. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, bocsi h ezt mondom de valszeg az volt az első 3mal a probléma, h mikor megláttak akkor már nem igazán jöttél be nekik.

Megkérdezhetem h melyik ez az oldal?én is fent vagyok,de nagyon nem állok szóba olyanokkal akiknek nincs képük,és pont ezért.

2009. dec. 3. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezzel számolni kell, hogy a netes ismerkedésnél nem elsőre találod meg az igazit.Mi az, hogy csúnya vagy?!Rossz hozzáállás!Akinek nem tetszel, meg sem érdemel:)Illetve akinek szimpi vagy(de külsőleg ők neked nem), esetleg válthatnál velük egy-két levelet(persze csak azzal, aki nem erőszakos), mert nem minden a külső:)

Én nagyon sok pasival leveleztem, mire megtaláltam a szerelmemet:-)Szóval kitartás, lehet a neten rendes, értelmes férfiakat kifogni:)

Lehet, nem hiszel benne, de én a páromnál már kb. 2 levélváltás után éreztem, hogy "más mint a többi".Szóval 4 hét levelezés után randiztunk először, és azóta egy pár vagyunk.Sok szerencsét kívánok!

2009. dec. 3. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

megint én

Szal az van h az első 3 az jó pasi volt ahogy Te is írod,megláttak téged,aztán rájöttek h kaphatnának jobbat is,aztán volt 3 gyenge pasi,akik megláttak téged és tudták ennél jobbat ők úgyse fognak kapni:P

2009. dec. 3. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyilván nem tetszettél a 'jó' pasiknak. A neked nem tetsző egyének meg lehet, hogy csak szexet akartak. Sajnos ez van, szexcentrikus a világ, a társkereső oldalak is. Én is keresnék, de lányt, olyat aki értelems, nyitott, barátságos, nehéz találni online. :S

"Ennyire csúnya lennék? Miért az tetszik, akinek én nem? És fordítva?" - ezt én is írhattam volna.

21/f

2009. dec. 3. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nemtudomnem e egyértelmű neked? Mi itt a kérdés?

Most az igazat akarnám mondani az jön le a kérdésből hogy nem vagy egy szépségkirálynő.

Amúgy ismerkedj élőben. Sokkal egyszerűbb.

2009. dec. 3. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát szépségkirálynő nem vagyok, de ha smink és csini ruhában elég jól nézek ki.

Legalábbis sok csúnyább lány van.

Kezdem azt gondolni, hogy ezek a "jobb pasik" (különben átlagosak voltak, nem kell macsó hímekre gondolni, csak nekem voltak szimpik) addig válogatnak, amíg a tökélyt nem találják. Vagy teljesen irreális elvárásaik vannak. Vagy csúnya lányokra buknak:P

2009. dec. 3. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagy a választék az a baj.Tehát vmi kicsit is nem szimpatikus benned ott van másik 20 lány. Én is fennt vagyok és ritkán próbálkozok, de általam kinézett lányok napi 100 levelet kapnak néha olvasás nélkül törlik, de nem nagyon lett semmi önbizalmam nekem is 0 lett szóval ismerős helyzet. De szerencsére élőben jól tudok ismerkedni. Bár ott lehet a személyiségem tetszik meg és nem a külső.Néha leszólítanak lányok, úgyhogy annyira csúnya nem lehetek(vagy csak sokat ittak:D), mind1 a lényeg neten csak külső alapján döntenek, tehát kitartás és ez még nem jelenti azt,hogy csúnya vagy.

De ha gondolod priviben küldesz linket és ismeretlenül őszintén mondok véleményt rólad.

22/F

2009. dec. 4. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!