Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valójában nem is tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában nem is tetszem neki? Írni sem fog?

Figyelt kérdés

A napokban, esténként egy étteremben vacsoráztam. A pincérfiú minden alkalommal mélyen a szemembe nézett és mosolygott. Tegnap írtam neki egy üzenetet, hogy lenne-e kedve megismerni, amit tegnap este meg is nézett, de nem válaszolt azóta sem, pedig aktív, mert posztolgat dolgokat.

Pedig a gesztusaiból én azt szűrtem le...

2014. jan. 19. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Nem fog írni!

2014. jan. 19. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szard le, szerintem rengetek olyan ember van, aki szívesen élne ezzel, ha ő nem, az az ő baja, mert elszalaszt
2014. jan. 19. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne mindenkiről, aki normálisan viselkedik velünk azt feltételezni, hogy akar is valamit. Hányszor, de hányszor kaptam én is ajánlatokat csupán azért, mert én közvetlen és mosolygós vagyok.... Az emberek többsége ezt félreérti, pedig nem kéne.
2014. jan. 19. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, fb-on írtál neki. Te vetted fel ismerősnek? Lehet, hogy számára túl nyomulósnak tűntél, vagy úgy értékelte, hogy "felkínálkozol", és túl könnyű préda vagy. De az is lehet, hogy egy darabig nem ír, hogy agyalj azon, miért nem ír vissza.
2014. jan. 19. 22:01
 5/6 ASOT ***** válasza:

3-masnak igaza van.

Nekem is olyan munkahelyem van ahol minden ügyféllel kedvesek figyelmesek vagyunk...és kedvesen figyelmesen nézünk rá...

sokak félreértik az ilyet akik még tapasztalatlanok.

2014. jan. 19. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:

"A vásárlóért és a borravalóért mindent!"

Többet nem ennék ott a helyedben. :D

2014. jan. 19. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!