Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Melyik alkat jön be jobban és miért?
2014. jan. 19. 20:04
11/27 anonim válasza:
2. Nekem ez már a félistennő kategória. (Ha sütni is tud, istennő :D)
13/27 anonim válasza:
2. bár kicsit lehetne sportosabb ha már választhatok :D Első az túl gizda.
15/27 A kérdező kommentje:
9, nem értelek. A kérdés arra irányul, hogy a karcsú vagy a molett nők tetszenek-e jobban a férfiaknak. Bocs, hogy nem linkeltem a kettő közti összes átmenetet, akkor 200 kép lehetne itt. A korrekt válaszadóknak köszönöm! :)
2014. jan. 19. 20:14
16/27 anonim válasza:
A 2. nektek hol dagadt? Nagyon messze van tőle.......
17/27 anonim válasza:
Azért választom az elsőt, mert a valóságban, nem létezik a második ( photoshop a köbön ), persze, hogy jó lenne redők, meg hájhurkák nélkül egy ilyen kerek leányzó, de nem létezik. Az első photoshop nélkül valószínűleg jobban bejön, mert nyílván az is photoshoppolt.
18/27 anonim válasza:
Mindkettő.... A második husisabb, de azért bőven látok benne fantáziát :)
19/27 anonim válasza:
17: ????? Mi az, hogy photoshop? K_urva sok lányt láttam már hasonló testalkattal úgy, hogy nem redőzött a háj... Nem értem ebbe mi a lehetetlen. o.O
De kajak van, ha gondolod koncentrálhatsz erre, 100% találsz! :))
Kérdező: Ugye csak a test a lényeg, a 2. már mollett? o.O Meg sokan írták, hogy kövér. Hm. Gondolom ez is emberfüggő kinek mi. Én ezek közül a 2. 2.-at mondanám közelebb állónak az ízlésemhez. De nekem akkor is ez lesz a normál, az 1. szerintem is túl vékony.
20/27 anonim válasza:
Mindkettő.... A második husisabb, de azért bőven látok benne fantáziát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!