Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval, elhivjam randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval, elhivjam randizni?

Figyelt kérdés
egy 14éves csaj vagyok.. van egy 16 éves akibe bele vagyok esve.. már el is mondtam neki hogy belevagyok esve.. de azóta csak néha ráköszönünk egymásra.. msnje sincs meg, igazából nemtok róla semmit.. amikor utoljára beszéltem vele akkor voltpéntek. most meg már szerda van. az gáz ha én hivom randira? mert elég félénk pasinak tűnik..és nem is randi csak megkérdezni hogy " mi lenne ha suli után maradnánk egy kicsit beszélgetni hogy jobban megismerjelek...?" szerintetek?
2009. dec. 2. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha konkrétan randira hívod, akkor gáz. Igazából a fiúnak kéne futnia a lány után. Én a helyedben nem erőltetném, ha akarna valamit, valószínű tenne mást is a köszönésen kívül, ami pedig csak egy alap dolog jobb esetben. Szerintem nem szeretne tőled semmit. ha tudja, hogy bele vagy esve, nincs mitől félnie a kezdeményezést illetően.
2009. dec. 2. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor kezdeményezz beszélgetést. Szerencse hogy nincs msn je. Így még van esély rendes kapcsolatra. hajrá.
2009. dec. 2. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
de neem. hanem érted ugy hogy megkérdezem hogy " nekem rohannom kell órára.. de ráérsz vmikor suli után? ésakkor tudnák beszélgetni.." még igyis gáz?
2009. dec. 2. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
úgy szentem nem
2009. dec. 2. 22:40
 5/6 anonim válasza:
Engem pont multkor invitált egy ilyen beszélgetésre egy nálam két évvel idősebb lány, másnap meg is várt órák után, és azóta majdnem naponta beszélgetünk, talán még össze is jövünk kitudja, az, hogy beszélgetést kérsz tőle, senem égő, senem ciki nemlehet, csak egy próba, és ha nem próbálod meg, lehet életed lehetőségét szalasztod el. A sors kifürkészhetetlen. Sok sikert. F/16
2009. dec. 3. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) akkor megpróbálom
2009. dec. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!