Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meglehet ezt szokni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet ezt szokni, vagy inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

Egy dohányos lánnyal randiztam, én soha nem szívtam el egyetlen szál cigit se... Borzasztó rossz volt egy bagós lánnyal csókolózni... :( Eddig ez volt az első ilyen "élményem", de egyszerűen valahogy undorodtam... Egyébként aranyos, szimpatikus, talán alakulna is valami...

Istenem ez a kib*szott bago...

2014. jan. 18. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám elviselni...inkább hagynám.
2014. jan. 18. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem megszokni kell,hanem megbeszélni vele.Ilyen egyszerű.

Nyilván kibírja amikor veled találkozik hogy ne gyújtson rá,vagy ha rágyújt utána egy rágót a szájába és csak utána csókolóztok.Mindent meg lehet oldani,csak akarni kell. :)

2014. jan. 18. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Amikor találkoztunk nem cigizett, kibírja x órát miattam, meg is mondta ezt nekem :) Ellenben így is nagyon rossz :s...
2014. jan. 18. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én dohányzom, de mindig ügyeltem rá, hogy a partnerem ne érezze rajtam. (És a visszajelzések szerint nem is érezte.) A jelenlétében egyáltalán nem, vagy kevesebbet szívtam, utána rágó, fogmosás, amire lehetőség volt.
2014. jan. 18. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha még órákkal később is érzed, akkor vagy te vagy túlérzékeny, vagy más gond van, nem a cigi...
2014. jan. 18. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én soha nem jönnék össze dohányossal. Nem csak azért, mert zavarna, hogy büdös, rossz ízű a szája (meg egyéb helyen), de nagyon sötét embereknek tartom a dohányosokat, mivel rengeteg pénzt fizetnek azért, hogy ok nélkül mérgezzék magukat és a környezetüket.
2014. jan. 18. 17:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Faterom mondja mindig, hogy dohányos csajjal olyan smárolni, mintha kinyalnád a hamutálat. Ezek után lehet valami benne. :D Nekem van egy alap undorom a cigitől (fater láncdohányos volt gyakorlatilag egész gyerekkoromban), úgyhogy sosem kellene ilyen csaj, a csók meg végképp kizárt.
2015. márc. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!