Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Hogy hogyan tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hogy hogyan tudnék összejönni egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Na szal az van hogy ha össze jövök egy lánnyal egy idő után mindig az jön hogy megismer vki mást és őt választja:/. Hol tudnék összejönni meg hogyan egy olyan lánnyal aki nem csak kihasznál? rólam anyit hogy már nincs túl sok önbizalmam ami tudom hogy baj meg testes vagyok kicsit:S...

18/F

2009. dec. 2. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
hát akkor vmit nem adhatsz meg a lányoknak ha állandóan dobnak. egy lány azt várja a barátjától h. normin el tudjanak beszélgetni ne csak a hülyülésből álljanak. érzelmek, becsületesség stb. sztem ne a bulikirálynőkkel kezdj... L/17
2009. dec. 2. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Addig míg nincs barátnőd, ismerkedj minden lánnyal, előző csajszi jól írta hogy ne a bulikirálynőkkel, hanem pl. ott van a rengeteg aranyos szerény lány, aki nagyon szeretné ha valaki beszélgetne velük, és szépen abból ki is alakulhat valami. Aki első ránézesre nem tetszik is érdemes vele beszélgetni, mert lehet majd rájössz hogy milyen tulajdonságai vannak és kinyitod rendesen a szemed, és valójában jól is néz ki és szabadon van esetleg:) Rengeteg normális nő van! Fiú létemre ez a véleményem.
2009. dec. 2. 18:42
 3/10 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló hát ez lehet de mindent amit tudok meg adok nekik el lehet beszélgetni velem komolyan meg viccelődni is habár néha szótlan vagyok:/ meg hát nem mindig kezdek ezekkel a bulikirálynőkkel volt olyan barátnőm is aki nem járt bulizni annyit vele is ez volt:/
2009. dec. 2. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor fogyj le és ne siránkozz! [link]
2009. dec. 2. 18:45
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi második hát én nem nagyon merek csak így egy lányhoz oda állítani pl szia hogy vagy? miújság? hogy hívnak mert már próbáltam a második kérdésre otthagyott a másik meg szóba se állt velem:/

esetleg vmi ötletet hogy hogyan tudnák beszélgetést kezdeményezni? mert eddig mindik a lányok kezdték én nem kezdeményeztem...

2009. dec. 2. 18:47
 6/10 anonim válasza:
Hát ha a barátnőivel vannak és már ismered is akkor pls odaszólsz hogy "Széplányok" odamész hozzájuk esteleg mizu bókolhatsz is de neijet hogy szép a szemed meg stb. hanem ami akkor jön:D (nemtom ezt leírni, érezned kell hogy mikor mit kll mondani)
2009. dec. 2. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
írtam neked privit!:)
2009. dec. 2. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
ha ennyire bátortalan vagy személyesen akk. ott az msn... használd. ha megkérdezi ki vagy akk. válaszolsz, megkérdezed h. mizu, zene,film,könyv kedvencek... hát annyi téma van. ha meg ismered akk. szia mizu és ha nem áll meg a duma itt, akk. megy ez tovább:) én is így ismerkedtem meg egy sráccal(kapcsi nem lett belőle) de mai napig jó barátok vagyunk. és te kezdeményezzél, ne azt várd h. mikor fog vki beléd botlani...
2009. dec. 2. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
a csajoknak az önbizalom a tuti hidd el!és ezt magamról tudom, hogy a macisabb pasik is tudnak nagyonis szexisek és vonzoak lenni, tele önbizalommal! ha ugy állsz hozzá egy csajhoz, akivel megismerkedsz, hogy á ugyis otthagy,akkor ott is fog,öcsém hagyni!
2009. dec. 3. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 18évesen még lány közelében sem voltam. 26 évesen lett először barátnőm, de azzal is csak azért jöttem össze mert még sosem volt.

Most 28 vagyok és még mindig nem tudtam összejönni olyannak akivel akarok.

2010. jan. 25. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!