Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van egy pasi, aki jóképű és izmos, de a kondizás miatt a bicepsze belső részén nagy mennyiségű stria alakult ki, az mennyire taszít titeket?
Keress rá wikipédián, mi az a stria.
Nem az volt a kérdés, hogy a kondisokról kialakult sztereotípia tetszik-e nektek.
Normális, kulturált srác vagyok, nem vagyok nagyképű sem. Tehát ha van egy értelmes, de kondis srác akinek striás a bicepsze belül, AZ taszít-e titeket. És nem, nem vagyok beképzelt, felesleges egy kalap alá venni mindenkit aki szereti a testépítést.
Nem tudom, hogy akkor kialakulhat-e stria, de én nem kokszolok és így is kialakult.
Nyugodt vagyok, csak nem szeretem amikor egy kalap alá vesznek másokkal.
5-ös!
Jah, igen, bocsánat nem olvastam figyelmesen, igen, kialakulhat.
Általában a szteroidos srácoknál gyakoriak a striák. A természetes izomzat fokozatosan nő, a bőr hozzászokik, nyúlik, így nem reped meg. A szteroidoktól gyorsa puffad, a bőrnek nincs elég ideje több bőrsejtet előállítani, így megreped.
Ha neked kondival mégis striás, akkor valószínűleg gyenge a bőröd.
Egyébként engem abszolút nem zavarna.
Ez olyan mint a lányoknál. Szinte mindenkinek striás a fenek és a combja, még a vékonyaké is. Rosszabb esetben a has is olyan. Téged zavarna ez, ha e mellett a lány alakja szinte tökéletes?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!