Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, hogyan közeledjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A főiskolán van egy lány aki nagyon tetszik, mondhatni teljesen megbabonázott, de az a gond, h csak egy közös óránk van együtt :S Mivel visszahúzódó és félénk típus vagyok, eddig nem mertem megszólítani (egyébként szaktársak vagyunk, tehát látásból jól ismerjük egymást), de nem rég végre beszélgettem vele egy kicsit, mégha csak 4-5 percig is tartott :D Véletlenül futottunk össze, nem volt akaratlagos.

Az lenne a kérdésem, hogy a következő találkozás alkalmával (ami a következő közös óránkon lesz, a jövő héten) okos gondolat-e elhívni egyet iszogatni a hallgatói klubba vagy inkább ne? Amikor legutóbb elköszöntünk, utána szidtam magamat rendesen, h nem hívtam le, itt lett volna az alkalom :S

Kicsit "érdekes" a lány ha lehet így mondani, mindig egyedül látom, folyamatosan egyedül ül (pedig szép lány szerintem!), de nekem pont az esetem :) Általában megérzem az ilyet, és ezúttal úgy érzem (a beszélgetés alapján), h szimpatikus lehetek neki... sok lány tetszett már a fősulin, de mindegyiknél egyértelműen esélytelen voltam, vagy pedig foglalt volt az illető, így eleve nem érte meg a fáradtságot... most kis esélyt adok magamnak.

Köszönöm a választ!

2009. dec. 1. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen hívd el valahova!

Lehet hogy ő lesz az igazi!!!!

Hajrá, én drukkolok:)

2009. dec. 1. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt már te magad megválaszoltad! Mire vársz, hogy más hívja el? :) Szerintem magányos lehet, ha mindig egyedül van, és jól esne neki, ha akkor is odamennél hozzá, hogyha nincs órátok. "Szia! Láttalak, és már a múltkor is meg akartam kérdezni, ha nem veszed tolakodásnak, hogy..." Neked csak bátorságra van szükséged! A lányok szokták szeretni a határozott fiúkat :)
2009. dec. 1. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elolvastam azt hittem a kérdést én írtam csak valaki megkérdezte még1szer :D Komolyan és is fősuli én is 1 órán látom, én még nem beszéltem de tervezem, ha neked sikerült akkor nekem is fog. :D Haverjaim szerint nem is néz ki jól :S De szerintem egyszerűen gyönyörű .... ízlések és pofonok. Viszont én tuti nem merném elhívni sehova :S Az még kicsit gyors ha meglátod 5 perc beszéd, és eljönnél velem... Szerintem azért még 1-2ször beszélgess el vele, aztán madj mondjuk 3. alkalomnál már megkérdezheted hogy hova akar elmenni veled:D Vagy fogadhatsz vele, hogy xy és a díj h elmegy veled ha vesztessz , akkor ő mondja meg hova :D XD Na jó ez az utsó lehet hülyeség, de ahogy gondolod. Hajrá szurkolok magunknak:D
2009. dec. 1. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Te utolsó mekkora lúzer vagy Xd. Hívd csak el bajod nem lesz belőle.
2009. dec. 1. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
hogy közeledj? bmw-vel ;) az kell a mai lányoknak
2009. dec. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!