Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, hogy engem keres rögtön mikor hazautazik?
Van egy srác, akivel elég jóban vagyunk, már egy ideje, de csak az utóbbi 1-2 hónapban kerültünk ilyen közel egymáshoz, mióta kezdeményezett (Nála aludtam és bepróbálkozott, de csak csók és simogatás volt. Azóta még 2-szer együtt aludtunk, és akkor sem volt több, egymást átölelve aludtunk el, úgy viselkedett velem, mintha járnánk: puszilgatott éjjel, hajnalig beszélgettünk, betakargatott, stb. Ágyon kívül viszont nem csókolt meg, és úgy viselkedik, mintha misem történt volna...bár a szikra érződik kettőnk közt. :)). Mondtam neki, hogy nem fekszem le vele, mert nem vagyok olyan, aki olyanokkal szexszel, akivel nincs is együtt. Meg is értette, mégis úgy ölel és csókolgat mikor ágyban vagyunk, mintha járnánk. Nemrég elköltözött innen messzire, kollégiumba. És mikor legutóbb jött haza, már a vonaton írt nekem, h jön haza és itthon lesz 2 napig. Én írtam neki, h tanulok ezerrel mert vizsgáim vannak, valószínűleg csak ezért nem hívott találkozni. Jelent valamit, h rögtön engem keresett, mikor jött haza?:) Nekem jól esett, mert sok barátja van (főleg lányok, olyan is akivel szexkapcsolata van), mégis rám gondolt.
20/L
ugyanúgy jelenthet, mint ahogy nem :(
a helyedben inkább megkérdezném tőle, h mi ez az egész, ami közöttetek van és miért nem léphet szintet a kettőtök közti dolog egy kapcsolattá.
Annyit mindenképpen, hogy szexuális kapcsolatra kellesz neki. (Ehhez jellemzően nem tesszük magasra a lécet, elég ha ápolt és kellemes megjelenésű egy nő, nem kell okosnak, jellemesnek, stb.. lennie.)
Kérdés, hogy monogám komoly kapcsolatként is kellesz-e neki. (Itt már igényesebben válogatunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!