Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet egy fiú ennyire zavarban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy fiú ennyire zavarban?

Figyelt kérdés
Első randin pl.teljesen szét van csúszva, nem enged előre az ajtóban,a kezemet markolássza és alig mer beszélni,ha ránézek elpirul..ilyenek..holott jóval idősebb nálam...Ez a zavartság jele és elmúlik,ugye?
2009. dec. 1. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a zavartság jele, és el is múlhat.
2009. dec. 1. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, ha annyira eszméletlen lány vagy. :D Én, 22 éves létemre vagyok néha zavarban 15 éves lánytól... Rémisztő, tudom, de ez van. :D
2009. dec. 1. 18:59
 3/14 A kérdező kommentje:
ő 26 én 17 vagyok köszi:)
2009. dec. 1. 19:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy te vagy az első barátnője, vagy halálosan szerelmes beléd (fontos vagy neki) :D

Reméljük, hogy idővel enyhülni fog az izgalom:)

2009. dec. 1. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
és mégis van amiért megérdemli, hogy foglalkozz vele, hogyha ennyire szégyenlös? másoknak 100x több önbizalma van, mégis semmibe nézik a nök.
2009. dec. 1. 19:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

26 Te 17???? Lehet,hogy még nem volt sok barátnője,de az is lehet,hogy Te vagy neki az első..!Légy vele kdeves,nyugodt és tuti elmúllik a kezdeti zavartsága!;)

Bár itt az első válaszadó irta,ha egy állati dögös csajszi vagy,akkor megértem,hogy zavarban van...,én is sokszor,pedig már túl vagyok pár kapcsolaton!28F

2009. dec. 1. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:
jah a második valoszoló,bocs...
2009. dec. 1. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet, ne aggódj. Az én barátom a kapcsolatunk elején olyan görcsösen fogta meg a kezem, hogy mire hazaértem a randikról egészen elzsibbadt a kezem és fájt. Nem mert megcsókolni vagy megölelni, de aztán ez egy kis idő után elmúlt, most meg már olyan bártor, hogy néha nem győzöm visszafogni:)
2009. dec. 1. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Eggy fiu lehet zavarban persze :)

És am én kiröhögnélek 26éves pasi....pfff

ostoba vagy:)bocsi a szóért.

17/F

2009. dec. 4. 18:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Bááár a kislányok nagylányok akarnak lenni de 17évesen az eszed a béka se**e alatt van...Xal megértem de akkoris ez tök gagyi én tuti elmosolyodnék ha eggyütt látnék így eggy párt.
2009. dec. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!