Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tönkre mehet egy lány becsület...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre mehet egy lány becsülete, ha az akibe beleesett nemet mond neki? bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nyáron kezdtem el beszélgetni facebookon..szomszéd faluban lakik de 1x sem beszéltünk élőbe. teljesen..teljesen beleestem. a múlt héten összevesztünk..olyanokat írt hogy "semmi baja sincs velem..de nem ismer igazából..és olyanok a beszélgetéseink mindtha mindig is barátok voltunk volna..pedig nem is ismerjük egymást" és zavarja a barátságunkat mind ez.. de én többet akarok..viszont ő nem mondta hogy hát jó akkor menjünk el valamikor sétálni vagy ilyenek..azt se mondta hogy kopjak le ..kinek kellenék én vagy ilyenek?? vajon ilyenkor mit kezdjek? és kérlek...ne mondjátok hogy felejtsem el, vagy hogy hagyjam... sokszor hallottam már bnőimtől ezeket: hagyjam a 'pics*ba'. Keress jobbat. többet akar mint barátság. stb.. SEGÍTSÉÉÉÉG!!!

2014. jan. 13. 20:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) végül is tökre jogos amit mondasz :d:D:D:d:dd:DD
2014. jan. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!