Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része miért nem bírja a férfiasabb,
szőrösebb pasikat?
Figyelt kérdés
Tehát akinek erősebb arcéle, nagyobb orra, markánsabb arca, erőteljes megjelenése van (nem izompacsirtára gondoltam). Miért a feminim pasikért vannak oda? Ezt itt már többször megfigyeltem, hogy ha kint van egy kérdés, hogy melyik pasi jön be nektek és pl van 5 kép, abból 3 férfiasabb, 2 meg nőiesebb megjelenésű férfi. Mégis ha jön 10 komment, abból 7 vagy 8 csak azt a két feminim pasit favorizálja. Miért?
Ezek csak példák voltak, mást is lehet helyettük odaképzelni, pl Pierce Brosnant vagy a 2. helyett meg Ashton Kutchert vagy bárkit. Valaki azt mondta, hogy a férfias pasik nagy része azért antipatikus manapság, mert hozzátársítják az erőszakosságra való hajlamot és a megcsalás lehetőségét. Pedig nagyjából ugyanolyan arányban fordulnak elő mindkét típusnál ezek a kilengések. Csak ugye a sztereotípiák...
Nekem pl az álom pasim Eric Saade. Valamiért ez jön be. De vannak nők akiknek kifejezetten a férfias pasik jönnek be. Ez ízkés kérdése, van akinek meg egyáltalán nem számít a külső, de az tény hogy többeknek a lágyabb vonású, baba arcúak jönnek be, de inkább a tiniknek.
2014. jan. 12. 20:02
2/16 A kérdező kommentje:
Pont arra vagyok kíváncsi, hogy miért. Mindennek oka van. Az érzelmeknek is, a lelki világnak is, a világ létezésének is.
2014. jan. 12. 20:05
3/16 anonim válasza:
Te meg tudod magyarázni, h miért az olyan nőkre buksz, amilyenekre?
2014. jan. 12. 20:09
4/16 anonim válasza:
A barátnőm szerint helyesebb egy pasi, ha nincs arcszörzete.. Az exemnek pedig a borosta vonzó.
2014. jan. 12. 20:15
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, nagy mell és széles csípő egyenlő termékenység. Babaarc nem jó, túl ártatlan. Inkább nőies, igéző legyen. Sőt a Béres Alexandra arc is eléggé bejövős nekem, a teste az fullra (mellek ne legyenek szilikonosak). Az izmom is jó a csajnál, jó mozgás szex közben, illetve jöhet velem a hegyekbe túrázni és nem kell húzni felfelé. Tehát én meg tudom magyarázni.
2014. jan. 12. 20:15
6/16 anonim válasza:
Azért mert itt a fiatalabbak vannak többségben.
A tinilányok nagyobb része valóban az ilyen feminin típusú fiúkért rajong. Viszont 20-25 fölött a nők nagyobb része már a férfiasabb típust részesíti előnyben.
Persze kivételek mindig vannak...
2014. jan. 12. 20:16
7/16 anonim válasza:
2-ik válaszoló vagyok. Azért jön be Eric Saade mert mindig is vonzódtam a sötétszemű és sötethajú pasikra. És neki olyan kisfiús arca volt mikor 2011-ben megláttam az euróvíziós dalfesztiválon (amin 3-ik lett). Es szimpatikusnak is tűnik a videói vicces képei, momentumai miatt, szeretem a zenéjét is és emiatt bejön. Szóval pont az esetem. Nincs várt vagy leírt esetem, de amikor megláttam és utánanéztem hogy jobban ismerjem akkor tudtam hogy ő egy olyan valaki lenne aki az esetem lenne.
2014. jan. 12. 20:17
8/16 anonim válasza:
Te nem megmagyaráztad hanem leírtad hogy neked mi jön be. De megtudod azt magyarázni hogy miért az jön be? Miért a nőies arc? Miért a termékenység stb...???
2014. jan. 12. 20:19
9/16 A kérdező kommentje:
Miért a nőies arc? Anyámra hajaz, anyakomplexus. Nem érdekel ha 5-8 évvel idősebb a nő nálam. Meg azok ha jól tudnak beszélni, magabiztosak, akkor ki tudnak állni az igazukért. Nem bírom a sípolós kis csajokat, akik bújnak, suttognak, nyalnak stb. Miért a termékenység? Ugye ezt nem kell megmagyarázni? Szerintem értelmes férfi szeretne időben utódot.
2014. jan. 12. 20:23
10/16 anonim válasza:
Nos ezt nagyon egyszerű megmagyarázni. A gyk-t többségben fiatalabbak használják. Egy 13-17 éves lánynak még szerencsés, hogy egy fiatalabb (fiatalabbnak kinéző) pasi jön be, mint egy férfiasabb, aki leginkább az apjára emlékezteti és nem a korabeli pasikra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!