Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nem szégyellitek magatokat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sírtok egy rendes pasi vállán,aki(nem mimóza,nem töketlen,szóval amúgy határozott,jófej,de nem helyivagánycsávó)meghallgat,de nem akartok kapcsolatot tőle!aztán meg ha egyedül maradtok a gyerekkel,mert a bunkó pasi leszar,megver benneteket,megaláz,megy a sírás mi?főleg szép nők jellemzője.ÁLLJATOK ÁT A RENDES FICKÓKHOZ!
2009. nov. 30. 23:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
Valaki mondja már meg, hogy miért bűn úgy sírni egy fiú vállán, hogy nem akarok tőle semmit? Ti olyat még nem hallottatok hogy barátok? Igen veled van a baj, mert olyat vársz el ami nincs és ezért fel vagy háborodva.
2009. dec. 1. 15:59
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem tekintünk minden férfira, úgy mint szerelemre? Nekem is vannak fiú barátaim, akiknek néha sírok a vállán. Talán ez a lány is azért sírt a te válladon mert, úgy gondolja, hogy barátok vagytok. Miért kéne szégyellnie magát amiatt, hogy egy támaszra van szüksége, akivel barátok?
2009. dec. 1. 16:47
 23/29 anonim ***** válasza:
Szia! De jó,hogy feltett valaki ilyen kérdést is! Pont rám illik,amit leírtál! És igen sajna sok nőnél van ez a dolog így! 24/L
2009. dec. 2. 02:22
 24/29 anonim ***** válasza:

Foci sza*ság :S:S:S

Szamuráj edzéseim katanaval az a menő:)xD

különben én tök rendes vagyok és soha nem bánatanám a nőmet meg engem érdekelnem minden dolog:)

17/F

2009. dec. 2. 22:42
 25/29 anonim ***** válasza:

Na, én pontosan ezért nem barátkozom fiúkkal, mert mindig félreértenek, és akaratlanul megbántom őket. Nekem a barátom (aki mellesleg nagyon rendes ember) a legjobb barátom is, és csak az ő vállán sírok.

Zárójelesen a válaszolóknak: nekem a focizás és focimeccs nézés pont, hogy kizáró ok.

2009. dec. 5. 11:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én inkább ahhoz az alakhoz vonzódom akinek a vállán sírhatok... :D nem tudom engem vonzanak a rendes ártatlan fiúk :)
2009. dec. 5. 12:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Ezek szerint vagy én nem vagyok nő, vagy Te vagy egy általánosító idióta.

Nem szégyellem magam, nincs miért.

2009. dec. 5. 14:48
 28/29 anonim ***** válasza:
Kösz, hogy ezt megosztottad velünk. Örülj neki, és sok sikert a továbbiakban.
2009. dec. 5. 15:20
 29/29 anonim ***** válasza:
hát igen,most elgondolkodtam és igazad van...én is ilyen vagyok...
2010. jan. 20. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!