Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nem szégyellitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nem szégyellitek magatokat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sírtok egy rendes pasi vállán,aki(nem mimóza,nem töketlen,szóval amúgy határozott,jófej,de nem helyivagánycsávó)meghallgat,de nem akartok kapcsolatot tőle!aztán meg ha egyedül maradtok a gyerekkel,mert a bunkó pasi leszar,megver benneteket,megaláz,megy a sírás mi?főleg szép nők jellemzője.ÁLLJATOK ÁT A RENDES FICKÓKHOZ!
2009. nov. 30. 23:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
Sajnállak, hogy neked még csak ilyen nővel volt tapasztalatod, pedig nem ez az átlag. Az ilyen nőket én is megvetem viszont, nem is tekintem nőnek.
2009. nov. 30. 23:55
 2/29 anonim ***** válasza:
93%

Hmmm

Itt bukik ki hogy a pénz nem minden...

2009. nov. 30. 23:56
 3/29 anonim ***** válasza:
62%

Minek kell általánosítani? Ez olyan, mintha én kijelenteném, hogy: pasik! Szégyelljétek magatokat, mert titeket csak a pin@ meg a sör érdekel!

Ez kb hogy esik neked?

2009. dec. 1. 00:17
 4/29 anonim ***** válasza:
70%
Ja, és a foci! :) Ez a nagyon fontosat kihagytam!!! :)
2009. dec. 1. 00:18
 5/29 anonim ***** válasza:
77%
Engem a foci nem is...
2009. dec. 1. 00:22
 6/29 anonim ***** válasza:
7%
Akit nem érdekel a foci az nem is férfi.
2009. dec. 1. 00:38
 7/29 anonim ***** válasza:
65%
A foci b:ziság. A thai box. Na az férfias.
2009. dec. 1. 00:42
 8/29 anonim ***** válasza:
45%
a nők ilyenek, jobb ha megszokod. :)
2009. dec. 1. 00:44
 9/29 anonim ***** válasza:
73%

Ti nagyon készek vagytok:D

Sztem egy rendes pasi ne játssza a mártir szerepet!Ha valakit ilyen helyzetben magához húz,azt tegye szivből,és ne várjon cserébe mindjárt szerelmet!Szerintem ez a rendes pasi!

2009. dec. 1. 00:48
 10/29 anonim ***** válasza:
97%

És itt mi a kérdés? Az "alfa nőstények" nyilvány az "alfa hímekhez" vonzódnak, ez evolúciós vonás.

Egyébként szerintem rossz nőknél próbálkozol. Lehet, hogy magasra teszed a mércét?

Azt írod, hogy főleg a "szép nők" ilyenek... Lehet, hogy ha bepróbálkoznál egy általad "csúnyának" ítélt nőnél, jobban megbecsülne, mint gondolnád.

Te is válogatsz, egy nő miért ne tehetné? Az ősi ösztönöktől vezérelve egyébként is mindig a nő választ párt (vagyis elfogadja egy férfi közeledését). Közeledj olyanok felé, akiknek te vagy az alfa hím.

2009. dec. 1. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!