Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám a tudtára adni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a tudtára adni, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban, aki nagyon tetszik nekem. Ha ránézek, elpirulok, és zavarban vagyok előtte. Már legalább egy éve tetszik, de most "fordult komolyra" ez a dolog. A tanárom egy hónapja pont az előtte lévő padba ültetett, aminek ő kifejezetten örült (biztatott, hogy üljek oda, és mosolygott). Aztán felvettem MSN-re, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kedves fiú, és barátságos is, és feltette azt a kérdést, hogy "Ki tetszik nekem az osztályból?". Elkezdtem habogni, nem tudtam mit mondani. Azóta folyton ezzel szekál, még a legjobb barátnőmet is megkérdezte, aki persze elkezdett húzni. Mikor megkérdeztem tőle, hogy miért érdekli ennyire a szerelmi életem, csak annyit felelt, hogy "mert". Majd megkérdezte, hogy elmegyek e vele Győrbe moziba... utána írta, hogy csak viccből kérdezte. Nagyon meglepődtem, és akár viccből kérdezte, akár igazából, nemet kellett mondanom a szülőkre hivatkozva.:( Kb. már egy hónapja együtt járunk haza (egy busszal, bár ő előbb száll le mint én). Szóval úgy tűnik (számomra), hogy elindultunk a barátkozás útján... de van egy kis problémám: van egy lány az osztályból, aki nagyon mászik a fiúra, és úgy tűnik, jól elhülyülnek. Ez engem nagyon bosszant. Na, és most feltenném a kérdésemet: szerintetek hogyan tudnám a tudtára adni, hogy tetszik nekem? Megmondani nem merem neki. És szerintetek lenne esélyem a fiúnál a leírtak alapján? Amúgy nem vagyok egy szépség...
2009. nov. 30. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
relatív kinek mi a szépség...pár apró jelet hints el neki ha vevő rá azt úgyis észreveszed! Például ez a msn-en való elírás hogy barátnődnek akarod hogy "de tetszik az a srác" és véletlen neki küldöd el...ha valami értelmes választ ad rá egy jó pont....és még ezer ilyen lehetőséged van.
2009. nov. 30. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:

vagy pl. ha jóban vagy 1 haverjával, akinek bízol a diszkréciójában, megkérdezheted tőle, hogy a srácnak tetszik-e most valaki.

aranyos ez a mondatod, hogy "van egy lány az osztályból, aki nagyon mászik a fiúra, és úgy tűnik, jól elhülyülnek"

az általad leírtakból veled is ugyanez lehet a helyzet. honnan veszed, hogy az a csaj nem féltékeny rád ugyanannyira, amennyire te rá? :)

amúgy hány éves vagy?

2009. dec. 2. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajna egyik haverjával se vagyok jóban. =S

És az a lány tényleg idegesítő...:D Szerintem nem féltékeny rám, semmi oka nincs rá, hidd el.

13 évesek vagyunk, de Ő már vagy 2 éve tetszik nekem...

2009. dec. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!