Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem köszön egy lánynak az miért van?
Lányoknál is megvan ez... Szabályosan átnéz rajtam , minden ok nélkül pedig majdnem összejöttünk és azelőtt nagyon jó barátok voltunk.
De átlagban azt tudom mondani , hogy valami sérelem érte a múltban amihez lehet közöd van. Kérdezd meg tőle , ha annyira érdekel
Őszintén megmondom nemtudom... Velem is előfordul néha ez , ha belegondolok.
Tegyük fel ismerek egy lányt nagyjából beszéltem vele semlegesen 1-2x társaságon belül egy rövid ideig.
Ilyenkor úgy vagyok , hogy kb nem is ismerem így minek köszönjek , ha magába van. Ha ott van a társaságban megint akkor az úgy alap.
Még1x mondom ez nálam van és rohadt ritka :D Általában , ha nem köszönök valakinek és ismerem az azért van , mert olyan csőlátásom tud lenni , hogy fel se tűnnek egyes emberek.
basszus ez a srác akár simán lehetnék én is... 17 éves vagyok és ismerem a fél iskolát... névről látásról kb sztem keveset mondok ha minden harmadik lányt tudom és köszönnöm kéne neki... csak az a gáz, hogy a franc se tudja megjegyezni, hogy kinek köszöntem ma már és kinek nem... ha valaki rám köszön, akkor akár ismerem akár nem, mindig visszaköszönök, mert iszonyú rossz a memóriám és tudom, hogy simán elfelejthettem azt, aki rám köszönt és lehet, hogy ő tényleg ismer engem csak én őt nem :(
na és mivel nem tudom, hogy kinek köszöntem eddig ma és kinek nem, ezért nem köszöngetek kb a 5 szünet után és mivel baromi csőlátásom is van a folyosókon általában... másrészt persze attól is tartok, hogy az adott lány nem köszön vissza, vagy éppen ha mindenkinek köszöngetni ész nélkül, akkor az furán néz ki - pláne ha fele vissza se köszön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!