Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szájrapuszi a randi végén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szájrapuszi a randi végén egy lánytól, mit fejez ki, miért nem volt igazi csók?

Figyelt kérdés
Az 1. randi végén csattant el a puszi, búcsúzáskor. 18/f

2014. jan. 6. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

következő randin meglesz a csók is :)

előre is sok boldogságot.

2014. jan. 6. 15:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a lány 16 éves :-)
2014. jan. 6. 15:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Örülj neki, nekem sokszor csak arcrapuszit engednek.
2014. jan. 6. 15:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem baj, de a következőn már ne tétovázz :)
2014. jan. 6. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb kú-rd rojtosra a csajt és hozd be a lemaradást, mert ez a szájrapuszis dolog nem férfinak való gesztus.
2014. jan. 6. 23:12
 16/18 1112 ***** válasza:
Nem akarja elsietni a dolgokat, nem is könnyen kapható, ez jó ,és még most kezditek megismerni egymást, még nem is ismeri pontosan a személyiséged, és nem is tudja, hogy akarjátok-e egymást; én se csókolnálak meg, csak mondjuk a 3. randin, szerintem sokkal jobb.
2014. jan. 6. 23:17
 17/18 1112 ***** válasza:
*bár én nemtom , ki vagy, elsőre az már milyen béna, hogy még csak most kezditek megismerni egymást, és rögtön csók. Akkor már nem béna, ha régebbóta sokat beszélgettek egymással ,és már jobban ismeritek egymást.
2014. jan. 6. 23:18
 18/18 anonim válasza:
engem a barátom megpróbált lesmárolni de nem lett belőle nyelves, és meg is mondom miért: én még nem csókolóztam senkivel, nem tudtam mit is kell csinálni, lehet h ő is így volt vele
2014. febr. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!