Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam randira?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hogy hívjak randira egy olyan lányt aki (15 éves én 16 vagyok ) és van pasija.

És ha elhívom akkor szeritnetek eljátszam neki gitáron az eggyik romantikus saját számom??Midnenki aztm,ondta hogy ez nagyon jó!/vigyek rózsát?

Tanácstalan vagyok...Tudom már olvastam az iylenekt ha szereted akkor békén hagyom stb:...De az esélyt érzem benne!

2009. nov. 29. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
van barátja, ergó ne hívd randira.
2009. nov. 29. 19:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Erre már énis gondoltam..de a beszélgetéseken túlvagyunk a legjobb lány barátom is egyben én meg neki a 2.-ik legjobb:)
2009. nov. 29. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
ne rondíts bele egy kapcsolatba! szerintem patkány dolog.
2009. nov. 29. 19:46
 4/9 A kérdező kommentje:
De nemazt kérdeztem milyen dolog hanem lenne -e esély és ha igen melyik választás?...
2009. nov. 29. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
sztem nem nagyon lenne. de ha jóba vagy vele érted akkor már valszeg tod mit gondol a mostani pasijáról és ha szereti akkor inkább ne kavarj bele mert sok esélyed nincsen. inkább várd meg amég szakítanak és csak utána lépj. am meg sztem még ha ez ellen is ugy döntesz hogy elhivod én nem akarnám h vki játszon nekem gitáron egy szerelmesszámot mert..khmm.. picit nyálas
2009. nov. 29. 20:45
 6/9 anonim válasza:

Beteg vagy.... ennyit tudok mondani.

Ha ő a legjobb lánybarátod, miért akarsz vele összejönni? Nekem is van legjobb lánybarátom, régen tetszettem neki, de most nagyon jóban vagyunk. Tudunk egymásnak beszélni a gondjainkról, megosztjuk egymással. Sokkal jobb mintha annak idején összejöttünk volna és most meg esetleg haragban lennénk. Sőt amíg még pozitívum, hogy sokat segít csajozásban, mivel tudja "mi kell a nőnek" :D

2009. nov. 29. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Najhó gyerekek....Most szakítottak...
2009. nov. 30. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:

akkor se kell a gitár...

am miattad szakítottak?

vagy csak ugy... ?

Mert ha miattad akkor valszeg igen bejössz a csajnak de ha nem akkor...mind1

még ne próbálkozz be nálla mer én se akarnám hogy a legjobb pasi haverom rám nyomuljon miután szakitottam a pasimmal. csak gondoltam szólok.. majd késöbbpróbálkozz be nálla mert akkor enyhén több esélyed van.

2009. nov. 30. 20:16
 9/9 A kérdező kommentje:
okk
2009. dec. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!