Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek randin esetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek randin esetlen dolog megkérdezni a lányt, hogy megcsókolhatom-e? Inkább érezni kellene, hogy mikor jött el az ideje?

Figyelt kérdés
Ha viszont tévedek, lehet, hogy megsértem és ezzel tönkreteszem az egészet.

2014. jan. 5. 08:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

8.

Igen, sokmindent ki lehet olvasni a szemekből, de ilyen konkrét dolognál azért könnyű tévedni.

2014. jan. 5. 09:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Igaz, de a lehető legteljesebb mértékben a megérzéseidre hagyatkozol, akkor valószínűleg jó döntést fogsz hozni. Szerintem. :)
2014. jan. 5. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Kimaradt egy "ha", hihetetlen vagyok
2014. jan. 5. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérdezd meg!!!! Egy puszi az arcára, aztán egy másik kicsit közelebb a szájához, aztán egy harmadik az ajkára. Ebbôl tudni fogja mi következik és leállít majd, ha nem akar folytatást.
2014. jan. 5. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Tőlem megkérdezte, aranyos volt. Igent mondtam:)
2014. jan. 5. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezni nem jó ötlet alapvetően. Nekem simán szokott menni mindig. Annyi a lényeg, hogy meg kell szokni egymás közelségét. Azt, hogy egymáshoz érünk sokszor és akkor nem lesz gáz, ha közel vagyok hozzá. És pl. egymás mellett ülünk, fogom a kezét és adja magát a helyzet.
2014. jan. 5. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell az ilyet megkérdezni,én pl. zavarban lennék egy ilyen kérdéstől,de (mint ahogy már előttem is írták) Add magad! Ha jól esik megkérdezni kérdezd meg nyugodtan:)

Kérdezted hogy milyen jelei vannak ha egy lány is vágyik a csókra. Hm... hát a szokásosokon kívül (mint például hogy a szádat nézi,megnyalja az övét diszkréten,keresi a szemkontaktust) ezen kívül nem nagyon tudok újakat mondani pedig lány vagyok:D

Egyébként tuti érezni fogod ha eljön az ideje:)

2014. jan. 5. 13:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérdezd meg, de ne is nyálazd össze tetőtől talpig csak azért,hogy észrevétlenül közelíts. Inkább tényleg figyelj oda. meg te is sürgetheted pl. közelebb húzódsz megsimogatod az arcát, haját. A fülnél a legkellemesebb, akkor kicsit közelebb is húzhatod ha nem tiltakozik. A száját is megsímogathatod, mintha letörölgetnél róla valamit. És ha ő is hasonlókat csinál akkor tök jó.
2014. jan. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!