Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavarbaejtő a pasitok előtt maszturbálni?
eleinte kicsit gátlásos voltam ugye :)
egy éve vagyunk együtt és már simán megcsinállom előtte,például,mint előjáték :P
őt izgatja és szeretem,ha jól esik neki :P
talán az a baj nálatok,h. túl szégyenlős.amikor szeretkeztek,vetkőzzetek le teljesen és takaró nélkül sötétben :) és így tovább,idővel hozzászokik
hát nem tudom.én sem szeretem a párom elött,bár nekem nincs is szükségem maszturbálásra....
talán gátlásos és nem tudja magát annyira elengedni...
szerintem is jo ötlet,hogy vetkőzzetek leés takaró nélkül sötétben,de azért valami kis hangulatvilágítás vagy valami még jol jöhet mellé.
hát nem tudom.én sem szeretem a párom elött,bár nekem nincs is szükségem maszturbálásra....
talán gátlásos és nem tudja magát annyira elengedni...
szerintem is jo ötlet,hogy vetkőzzetek le és takaró nélkül sötétben,de azért valami kis hangulatvilágítás vagy valami még jol jöhet mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!