Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A természetes lányokat is szokták fikázni?
Mindig azokat hallom, hogy "azon mennyi smink van már? Utcára ki menne smink nélkül, az emberek menekülnének tőle!" meg, hogy folyton vasalja a haját, hajvasalóval alszik a párnája alatt!" "tisztára Photoshoppolva vannak a képei Facen!"
Szóval a "mű" lányokra szoktam hallani az "irigykedést" bár nem hiszem, hogy az, szóval fikázás!
De a természetes lányokra még nem nagyon! Azokat nem szokták fikázni azok a lányok, akik meg szeretik a mű cuccokat? Szóval pont az ellentétjük!
nézd mekkora láma hogy a természetes szépségével ki mer menni az utcára :O
nem hiszem hogy hallottam már ilyet
Persze, hiszen "természetesen" kevésbé szépnek tűnhet a lány (egy nagyonpici smink pl csodákat tehet) Sokszor észre sem veszik ezeket a lányokat.
Vagy pl nekem eredetileg szürkés, seszínű sötétszőke a hajam, befestettem mézszőkére, amiről azt hitték hogy természetes, mikor kiderült, hogy nem akkora cirkuszt kellett belőle vágni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!