Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nincs még gáz, nem értem miért piszkálnak vele. Szerintetek már ciki?
Ha huszonévesen véget ért egy több éves kapcsolatod, mennyi idő után kezd ciki lenni az, hogy még nem találtál mást magadnak ?
Nekem 3 hónapja nincs senkim, de haverjaim állandóan cikiznek, hogy mikor csajozok már be ? Meg próbálnak mindenféle csajoknak bemutatni, hogy összeboronáljanak vele...
Nem az hogy még annyira "gyászolnám" az exem, mert már nem működött olyan jól a kapcsolatunk, azért is lett vége. Tehát nem az a baj, hogy még szeretem az exem, csak szimplán még nem találtam olyat, akivel meglenne az összhang, és a közös szimpátia.
Szerintetek mennyi idő után kezd cikinek számítani, az hogy nincs senkim ?
Kb 1 év eltelte után.
Most mult pont 2 éve hogy nincs senkim.
igen, kb. 20 év múlva már elég ciki :) Engem is sokszor cikiznek, hogy nem iszok, nem cigizek, nem csajozok. Az első kettő igaz, de a csajozáshoz szituáció kell. én 2 év és 2 hónapja vagyok újra szingli.
ismerkedj kötelezettség nélkül, barátkozz, biztos te is találsz egy olyat akivel megvan az összhang és a szimpátia! 26/f
Klassz haverok lehetnek ha cikiznek meg piszkálnak....én ennél a résznél ragadtam le egyébként.
Amúgy meg soha nem ciki hogy nincs senkid. Akármennyi idő is telt el.
Nálam pl volt hogy Szakítás után 2 évig egyedül voltam, mert nem akartam kapcsolatot, És olyan is volt, hogy szakítás után 1 hét múlva már mással jártam.
Nem az a lényeg mennyi idő telik el. Hanem hogy mikor érzed késznek magad új kapcsolatra. Ha meg kész vagy rá akkor ismerkedni ezerrel:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!