Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chaten megismiztem egy sráccal, nekem annyira nem jön be, mert szinte kopi, de telefonon beszélünk, smsezünk, s talizni akar... Mit csináljak?
Figyelj!!!Itt mindenki mást mond neked:D,te tudod igazán, hogy elakarsz-e menni vagy nem, de én is ugyna azt tom mondani mint a többi, szal látod....
Am vigyél télleg magadal vmi gázsprét és nyilvános helyen legyetek,mert akkor nem tudd ártani neked.
am meg bulizni télleg eltucc menni máskor, meg ő mondta h akko "elmentek bulizni és ott szabad már a pálya neked is meg neki is"....,gyanusan hangzik, ha nem akarna tőled semmit, akko nem visz el bulizni,meg minden, és akko este van, simán hazafele a sötétben utánad mehet meg minden, nagyon kell vigyázzni!!!
Am meg chates pasi is lehet jó,rendes,helyes,aranyos,kedves! Én is neten ismertem meg az Igazit, és már fél éve,hogy együtt vagyunk, és Ő is ugyan ugy érezz írántam mint Én,és életünk végéig együtt akarunk lenni:)
És lehet,hogy élőbe meg tetszeni fog neked,me a kép és a valóség nem ugyan az....:)
Azért sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!