Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt a gykn, társkeresőkön is 10 ből 9 szer csak addig érdekli egy pasi egy nőt, ameddig az képet nem küld magáról?
Figyelt kérdés
Ha küld és nem jön be, akkor írhatott előtte bármilyen szépet és jót, utána már Istennek sem jön válasz. Ha könyörögsz, akkor sem a legtöbbször. Még én férfiként ha kapok egy lánytól képet és esetlen nem jön be, akkor is el tudok tőle vonatkoztatni, beszélgetek tovább a lánnyal. De visszafelé ez 10 ből 9 szer nem működik. Ezt kb 30 szor figyeltem meg itt és társkeresőkön. Először bármit írok jön a kedves reakció, érdeklődés és maguktól írnak, utána meg mintha megszűntél volna létezni. Pedig pár kedves szó utána is jól esne, ha már nem jövök be, akkor is el lehetne bármiről beszélgetni, mert nem csak szerelemért írok egy lánynak, hanem barátkozás céljából is, ha megértjük egymást.2014. jan. 4. 11:50
21/22 anonim válasza:
jó, de itt írta valaki, hogy hónapokig beszélgetett egy csajjal, aki csinos volt, de nem jött be neki. viszont azt írta, hogy sosem találkoztak...én csak azt nem értem, hogy miért nem? szóval ha ennyi ideig beszélgetnék valakivel, biztosan tudni akarnám milyen élőben, nem csak képen. ezt nem értem...hogy lehet képről rögtön megmondani, hogy nem kell a másik?
22/22 anonim válasza:
"Egy fiú, ha a lány nem is bombázó és kissé molett is, akkor is el tudja fogadni valamennyire."
Ja persze.. jó vicc...:)
Csak akkor fogadja el a pasi a nőt ilyen helyzetben, ha alapból bejönnek neki a molettebb lányok. Ha nem, akkor a csaj fejre is állhat, akkor se fogja a pasi elfogadni.
A férfiak is ugyanúgy csak olyan nőkkel jönnek össze akiket szépnek tartanak.
Én amúgy pl nem tűntem el soha akkor se ha valaki kép alapján nem jött be első körben. 1 randiig mindig eljutottam. Szóval általánosítás, hogy a nők kép alapján ítélnek csak.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!