Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen szingliként tényleg csak a 27-29 közötti lányoknál lehet esélyem?
2-es vagyok
szerintem értelmetlen úgyse lesz belőle semmi... de hát szerelmesek az tény, csinálják ahogy akarják :)
29 évesen elég agyatlan lehetsz ha veled egykorút keresel.
"szerintem értelmetlen úgyse lesz belőle semmi..."
Az ilyeneket is csak azok mondják akiknek nem adatott meg semmi boldogság az életben, besavanyodottak mert bezzeg a másiknak összejött a jó pasi/csaj hogy rohadjanak meg úgysem lesz belőle semmi... Ezzel vigasztalják magukat a balfékek!
"pedig jómagam is rendelkezem egyetemi diplomával, nem is rossz helyről."
Rohadtul nem tűnsz értelmiséginek. Inkább egy beteg állatnak.
Bárkinél lehet esélyed, de ha komolyabb kapcsolatot keresel, szerintem 20tól felfelé már ténylegesen bárkinél.
Az ilyen 16 éves tini p...csáknál is lehet ha olyat akarsz, mert nagyon menőnek érzik magukat, ha idősebb pasi dugja őket. Aztán persze majd lecserélnek másra. Tisztelet a kivételnek.
Én pl 27 éves vagyok, és a fiatalabb pasik jönnek be. A legtöbb exem fiatalabb volt nálam. A férjem 24 éves.
De előtte 23 évesen randiztam 1x olyan pasival is aki egy idióta s..ggfel volt, pedig idősebb volt nálam 8 évvel. És úgy viselkedett mint egy elmebeteg. 2. randira eldöntötte úgy egyedül, hogy szex lesz a program, és márpedig én lefekszem vele. Mondom neki, hogy ez nem így működik, és nem csak ő dönti el. Erre azt mondta, de igen. Ennyit arról, hogy általánosságban a nők idősebb pasit választanak. A kor nem jelent egyúttal érettséget is.
Mondanom se kell, hogy nem volt második randi:D sértve is érezte magát az úr.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!