Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el egy lányt randira? 19/F
Lehet ez a 6.727.435.325. Kérdés... És ha lehet normális válaszokat adjatok!! :)
A lány kereken egy évvel (365 nappal) idősebb tőlem, de még azt sem mondtam neki hogy szeretem (...) És gondoltam, ha elhívnám valahova, ahol elmondanám neki... de hol?? Egész jooban vagyunk, sokszor együtt töltünk délutánokat, és asszem beleszerettem... Eddig nem igazán volt dolgom lányokkal, de ő megfogott (nem fizikailag) ... Ötlet?
Ez nagyon aranyos!!! :))
Ha van olyan hely ami a kedvencetek vagy meg nem jartatok ott oda vidd!!! Lehetolegne legyen nagyon zajos meg tulzsufolt!!!
Pl. ha Budapestiek vagytok vidd el a varba meg mielott felkapcsoljak a fenyket... Mikor a fenyek kigyulnak akkor mond el mit erzel!!! :))
Szurkolok nektek!!! ;)
"Lenne kedved eljönni velem.. "
"Eljössz velem .."
"xy-t játsszák a moziba.. beszélsz róla ha őt is érdekli lenne kedved eljönni velem moziba.."
kb így.
Ne parázd túl. Fogod és szemtől szembe megkérdezed !
nem kritizálni akarlak, csak tapasztalatból mondom hogy néha egy kimondott "szeretlek" elriaszthatja a nőket.
Ha nem vagyok 101%-ig biztos abban hogy viszont szeret akkor nem mondanám, de minden ember más. ha megpróbálnád megcsókolni amikor a helyzet úgy hozza...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!