Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizgatsz valakivel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizgatsz valakivel de mégsem akarsz tőle semmit, hogy mondod meg neki? Személyesen/interneten/telefonon stb?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is írhattok!
2014. jan. 3. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
AS szabvány szerint
2014. jan. 3. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A körülményektől függ. Pl. volt, hogy randi után lelkesen hívott a pasi, és annyira beleélte magát a folytatásba, hogy úgy éreztem, jobb, ha gyorsan tisztázzuk, úgyhogy megmondtam ott gyorsan telefonban.
2014. jan. 3. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez helyzetfüggő, ha naponta találkozol az illetővel, azért illik a szemébe mondani, ugyebár. Ha nem, és csak akkor találkoztatok, akkor szerintem elég a telefon, internet is, persze ez is helyzetfüggő, ha már mondjuk belemerültetek a dologba, akkor talán nem, de ha 1-2 találkozás volt csak, semmi extra, akkor lehet szerintem. 19/L
2014. jan. 3. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarok a másiktól semmit, akkor nem lenne pl második randi sem.

Amúgy volt pl olyan, hogy a srác akivel jártam, hirtelen 1 hónap után nem ért rá velem találkozni. Mondván dolgozik. Addig sose dolgozott hétvégén....kifogásokat keresett, nem volt hajlandó találkozni. 3 napig nem keresett egyáltalán. Akkor már leesett hogy mi a helyzet. Csak a szex kellett neki, és miután megkapta már nem érdekeltem. 3 nap után megírtam neki smsben, hogy részemről ennek az egésznek vége, én szakítok, mert engem nem fog hülyíteni meg hitegetni, hogy azért nem találkozunk mert nem ér rá....

Másik sráccal is szakítottam, vele msnen. 3 hét után, mert észrevettem hogy a hátam mögött másik csajt keresett magának. Nem tartottam méltónak arra hogy útiköltségbe verjem magam és találkozzak vele. Msnen szakítottam.

Egy harmadik sráccal meg interneten üzenetben szakítottam. Az a típus volt aki 4-5 napig se keres és neki ez így teljesen oké. Ez rendben is van. Úgy él ahogy akar, de én ezt nem bírtam. Kértem hogy találkozzunk mert fontos lenne. Mondta, nem ér rá. Ne akaszkodjak rá. Én meg megírtam neki msnen hogy oké, akkor úgy mondom el msnen, hogy azért akartam találkozni, hogy szakítsak vele és részemről vége. Nem ő az akit én hosszútávon el tudnék képzelni magam mellett.

Pár hét múlva megkeresett hogy néha járjunk össze szexelni. Nemet mondtam, ő meg egy k..va tartalmú üzenetet küldött...

Ilyenek voltak nálam pl.

Szóval helyzetfüggő. Ha gyakran találkoztok, mert pl egy suli, munkahely, akkor személyesen. Ha messze laktok, és nem vagytok régóta együtt, mondjuk 2 hónapon belül, akkor elég telefonon, neten smsben, ahogy gondolod.

27/N

2014. jan. 7. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!