Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok ezzel a lánnyal? Www.Kephost.com/images4/2014/1/3/a1_2014_1_3_iiznw5xyaj. Jpg
Figyelt kérdés
Szerintetek hány éves lehet? A helyemben randiznátok vele? (23F)2014. jan. 3. 17:04
31/37 Dwight Schrute válasza:
Ezt nagyon benézted, mert te 1 cigót linkeltél és a 2 nem ugyanaz. AZ igaz, hogy 1 képen a cigóval van a csaj, de attól még nem ő az.
32/37 anonim válasza:
további képek alapján,még kevésbé
34/37 anonim válasza:
tipikus pénzéhes csajnak néz ki.
35/37 anonim válasza:
nem vagyok előítéletes, de csak annyit mondok, hogy kép alapján sokmindent meg lehet állapítani, és vannak gondolataim róla... jó pár ilyen lányismerősöm van, akik naponta pakolják fel fb-re és máshova az ilyen és ehhez hasonló képeket... amúgy 18nak gondoltam, aki kinézetre 20
ha fiú lennék, akkor nekem is "meghúznám" kategória lenne :D
amúgy egy próbát megér, de tartsd észben, hogy mégcsak nem is nagykorú! amúgy tuti, h csak 14? :O valahogy jóval többnek tűnik
36/37 A kérdező kommentje:
Tuti hogy 14, körüljártam a dolgot. 9-es. Elég bizarr a helyzet :D
2014. jan. 4. 17:51
37/37 X0X válasza:
Én, ha férfi lennék biztos nem! Túl ri**ancos a beállítás, olyan buta libácskának, belül szőkének tűnik így első ránézésre. Nem minden a külső.Én azért megnézném a belépőjét is, az összhangot, a másokkal való bánásmódot (társalgás, megnyilvánulás, viselkedés), mielőtt ténylegesen ítélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!