Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jovoheten megyek punk koncertr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jovoheten megyek punk koncertre, hogy csajozzak? 25F

Figyelt kérdés
Hogy kozeledjek, mit mondjak? Kerem azok valaszoljanak akikben valoban segito szandek van. Koszonom!

2014. jan. 3. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

Honnan tudjam, hogy mikor mész punk koncertre?

Szerezz be egy noteszt, ha szar a memóriád.

2014. jan. 3. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Ember, adott a közös érdeklődési kör, innen szabad a pálya. Kedvenc banda, számról érdeklődni mindenkivel lehet.
2014. jan. 3. 13:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Ki kerdezte, hogy mikor megyek koncertre? Direkt megkerem a z embereket csak azok valaszoljanak akik segitenek. Erre semmi....
2014. jan. 3. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, én segítettem! :D
2014. jan. 3. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez függ attol, hogy ez a te stilusod is vagy csak a barati köröd rangat el. 25 evesen azert kicsit erdekesnek hat a kerdes, de igyekszem normalisan megvalaszolni.

A pogo közeppontjatol inkabb az italospult fele orientalodj. Habar nagyon kommerz dolog, meg a punk csajok is örülnek egy italnak. Es ugy altalaban is azt tudom tanacsolni, hogy ne feltetlenül a punkot lasd benne, mert ot mindenki az! Hanem a lanyt lasd benne. Föleg ne azzal indits, hogy az "Über-Punk"-ot jatszod elötte. Inkabb charmos humorral probalkozz. Ha nem tudod ebböl, hogy mire gondolok, akkor ne eröltesd, mert akkor ez nem a te stilusod. Inkabb arra fokuszalj, hogy eddig mit csinaltal, amikor sikeresen kezdemenyeztel lanyoknal es ott is tedd ugyanazt. Szerintem nem valtoztatja meg a hatterzene a jatekszabalyokat!

2014. jan. 3. 13:47
 6/12 A kérdező kommentje:
8 Eves kapcsolaton vagyok tul, szoval ndm tudok csajozni mert annak idejen ő akart velem jarni es en bele mentem. Hat eddig tartott. Zene a stilusom es en is hordok bakancsot stb... nem vallom magam punknak.. am hosszu hajam van. Es lehet cink h 25 evesen kerdezek ilyet de ha egyszer hosszu kapcsolatom volt es mi egyutt is laktunk.
2014. jan. 3. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Legyél más mint a többi!

Legyél kopasz!

2014. jan. 3. 18:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Mi köze van a kopaszsághoz?
2014. jan. 4. 10:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Az az 2 nap múlva szombaton megyek! :)
2014. jan. 9. 23:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Milyen koncert lesz, és hol? :D
2014. jan. 9. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!