Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti tényleg ennyire meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti tényleg ennyire meg vagytok buggyanva, hogy fej alapján és nem test alapján döntitek el, hogy egy pasi tetszik-e nektek külsőre vagy sem?

Figyelt kérdés
Nem gondoljátok, hogy ez bicskanyitogató magatartás?
2014. jan. 2. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha mindez azt jelenti, hogy megbuggyantam, büszkén vállalom. ;) Nekem egy szálat sem tetszenek a kigyúrt pasik, sőt.
2014. jan. 2. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a béna izomzatod, sem a nyikhaj kis 167 centid, azt pedig senkitől ne várd, hogy a rusnya fejedre beinduljon! :) Szerintem te vagy az, aki bicskanyitogató módon vagy megbuggyanva!
2014. jan. 2. 19:24
 13/18 dragonkalo ***** válasza:

A fejen nem lehet változtatni (jó persze plasztika az van),a testen viszont lehet,szóval,ha adott egy jóképű srác,de nincs kigyúrva,akkor simán kigyúrhatja magát.

De adott egy csúnya,alacsonyabb srác,aki ki van gyúrva,de ugye a csúnyaságán nem lehet változtatni.

2014. jan. 2. 21:10
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor mit tegyek, hogy sikeres legyek a lányoknál?
2014. jan. 2. 21:17
 15/18 dragonkalo ***** válasza:
Igazából nem tudom,nem voltam ilyen helyzetbe még,de ha nem vagy magabiztos,akkor legyél magabiztos,férfias,ha már ki vagy gyúrva,csinálj egy jó sérót(az sokat dob),öltözz stílusosan,ezek jutnak eszembe.
2014. jan. 2. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
ha a fejed bűn ronda nem fognak díjazni a csajok.mellesleg nagyon soknak amúgysem tetszik a túl izmos ember..
2014. jan. 12. 00:32
 17/18 anonim ***** válasza:
A férfiaknak is az a fontosabb, hogy egy lánynak szép arca legyen, mint jó teste..... mielőtt még nagyon kritizálnál bennünket.
2014. jan. 19. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Jobb szeretem, ha sportos és csinos teste van és csak átlagos arca. A túl szép engem taszít. Erre varrj gombot.
2014. jan. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!