Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hogy nézem az rtl klubon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy nézem az rtl klubon azt a tanárnős filmet, még inkább összerándul a szívem, hogy nekem nem lehet párom 28 évesen, mert ronda vagyok. Miért fáj ez ennyire?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet! Nem hiszem, hogy annyira ronda vagy.
2014. jan. 1. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
küldhetsz nekem is, kíváncsi vagyok
2014. jan. 1. 23:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Látszik a filmben, hogy az a szép csaj odavan ezért a nyálfiúért, mert jóképű. Ez a siker titka a lányoknál, semmi más nem fontos.
2014. jan. 1. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát figyeljél, rám is azt mondják hogy helyes vagyok arcra meg aranyos de ugyan akkor a testem épp szörnyű. Még sincs barátnőm.

Azért fáj neked ez ennyire mert már baromira magasan van a mérce ami a szeretethiányodra utal. Tehát nő kell neked, aki szeret, megbecsül és törődik veled és átadhatod neki a szereteted.

Igazából ennyi a te bajod.

És biztos hogy az arcoddal van baj? Mert ha a tested sem oké akkor változtass rajta! Lehet a kisugárzásoddal van baj. Mert ha magányos vagy és depis akkor szomorkásan mész emberek közé ami rontja a kisugárzásod és az önbizalmad is a nullán van. Ezt a nők piszkosul megérzik ám. Tudom mert én itt beszélgettem már jó pár csajjal és sikerült végre megfejtenem azt hogy mi kell ahhoz hogy az ember barátnőt találjon!

2014. jan. 1. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Én csak az ágyjelenetet láttam belőle. Engemet is elkapott ez a szörnyű érzés:)

23f

2014. jan. 1. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

hidd el sokkal jobb egyedül, mint ráébredni, hogy pl. eddig akárki akart veled járni, az mind csak az állandó szexért, de szeretni soha nem szerettek.

szerintem az sokkal nyomibb dolog, mintha egyedül vagy de megalázások nélkül, büszkén

2014. jan. 2. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:

6-ost egyértelműen nő írta..

Egy nőnek az a megalázó, ha csak a szexre kell.

Egy pasinak az, ha csak arra nem.

2014. jan. 2. 11:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz, ha egy pasi nem kell egy nőnek csakis lelki társnak, de párnak nem és szexre sem, az a világ legrosszabb dolga. De egy nő pont fordítva van és legtöbbször csak a szexre kell a férfiaknak.
2014. jan. 2. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!