Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyrehozható még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozható még?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel elég sokat flörtölgetünk. Egyszer egy buliban célzott rá, hogy hazamehetnék vele, de nekem ez akkor nem esett le, csak később, szóval akkor nem is reagáltam rá. Utána eléggé került, nem beszélt velem meg ilyenek, szóval utána jöttem rá, hogy valószínűleg ezt elutasításnak vette. Azóta megint jóban vagyunk, de ő magától nem keres, mindig csak én őt, általában valamilyen "mondvacsinált indokkal". Egyszer azt mondta, hogy örül, ha én keresem, de ő továbbra sem keres, a saját viselkedésemet pedig már túl soknak érzem. Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne vele csinálni? köszi előre is. 22l
2014. jan. 1. 21:33
 1/2 anonim válasza:
Még van esélyed sztem
2014. jan. 1. 21:41
 2/2 anonim válasza:
Háát...szerintem ezt meg lehetne beszélni...bár fogalmam sincs én mindig ilyen megbeszélős voltam..:D mondjuk lehet hogy jobb lenne ezt a témát inkább hanyagolni...nemtom :/ Szerintem barátként simán jó de még annál többre is van esélyed :)
2014. jan. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!