Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meismerkedtem egy fiúval a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meismerkedtem egy fiúval a neten, de 1-2 dologban hazudtam neki, és nagyon félek neki elmondani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én teljesen belézúgtam,és már mindent tudok róla,láttam webkamerán,de ő engem nem,és a magasságomban,és a súlyomban hazudtam neki,mert ez olyan cikinek tartanám(kb.10 cm-t hazudtam,és ugyanennyi kg-t).És mi lesz,ha találkozunk,mert már ő nagyon szeretne,de így nem tudom mit tegyek.Ha elmondom az igazad,akkor lehet,hogy egy hazudós kiscsajnak fog nézni,mert azt mondtam neki,hogy semmiben nem hazudtam.Ti mit tennétek a helyemben?
2008. júl. 15. 14:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
54%
Találkozzatok aztán majd lesz belőle valami, lehet észre sem veszi, legyél magabiztos, ne idegeskedj, vedd fel a legdögösebb ruhád, ami előnyös is, meg egy magasabb sarkú/talpú cipőt:) Gondolom már képen látott, nem? Ha tetszett neki akkor úgy sincs gond.
2008. júl. 15. 19:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Látott képen,de csak az arcomat,de az legalább tetszett neki:)
2008. júl. 16. 10:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy csak 10kg-ot kamuztál? Nem gyanúsítgatás, de chat üzemeltetőként jól tudom, hogy a csajok leginkább ezzel szoktak jó nagyot lódítani. Mert azért nem mindegy. Ha leírtad magad vékony, magas csajnak, közben egy alacsonyabb, teltebb lány vagy, akkor könnyen elmehet a kedve az egésztől, és nem a kinézeted miatt, hanem azért mert látványosat hazudtál.
2008. júl. 16. 14:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen biztos hogy csak 10 kg-t,és tényleg vékony,és magas vagyok,de mostmár nem kell több választ küldeni,mert már végeztünk,de azért köszi a tippeket.
2008. júl. 18. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!