Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lany akibe szerelmes vagyok 3 evvel idosebbb es messzi unokatestverem mit csinaljak?
Messi unokatestvéred? :o
Kérdezd már meg hogy tényleg el akar-e igazolni a barcából.
Mi az,hogy messzi?Harmad,sokadunokatestvéred?
Szeret ő is téged?
A másik meg,tudod,mi az a kékvér?
Mennyire távoli unokatestvéred? Milyen kapcsolatotok volt eddig, a családjaitok hogy viszonyulnának hozzá?
Sok dologtól függ ez. Én pl. soha nem tudnék összejönni másodunokatesómmal, mert olyan nekem, mintha első unokatesóm lenne - jóban vagyunk a családdal, 1-2 havonta találkozunk, gyerekkorunkban rengeteget játszottunk együtt, egymásnál "nyaraltunk".
Egyik barátnőm viszont összejött egy másodunokatestvérével, igaz, korábban nem is tudtak egymásról. Csak később derült ki, hogy rokoni kapcsolat van közöttük, de mivel ők korábban egyáltalán nem ismerték egymást, működött közöttük. A két család sem tartotta a kapcsolatot. Végül szakítottak, de szerintem nem emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!