Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, szerintetek a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szerintetek a pasik mennyire misztifikálják túl ezt a, , nagyon szőrös vagyok" mindenhol dolgot és ezért nem tetszem a lányoknak?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy 20-22 éves kor alatt nem szívesen kezdenek szőrös pasikkal a lányok, de szerintem egy 23-25 éves kor felett ennek már annyira túl nagy jelentősége nincs. Én pl ha van barátnőm, akkor mivel eléggé szőrös vagyok, akkor vagy gyantáztatom a mellkasom, vagy trimmelem. Még baj sosem volt belőle. Hogy értsük, a hasam és a mellkasom majdnem olyan, mint Tom Sellecké vagy David Hasselhoffé, tehát eléggé dús. De ha átmegyek rajta hajvágóval, akkor nem szokta zavarni a lányokat. Tehát mindig sikerült megbeszélni velük, hogy melyiket fogadják el. A csupasz, gyantázottat annyira nem kedvelték. Persze a végtagok is szőrösek, annyi szerencsém van, hogy a hátamon nincsen szőr. A nemi szervek környéke és a hónalj is természetesen karban van tartva. Baj annyira nem volt, ha egy lánynak tetszel, akkor azért mert szőrös vagy, még ugyanúgy ágyba fog veled bújni, max majd sújkolja beléd, hogy legközelebb kicsit ritkítsd meg. Mennyire parázzák túl a pasik, hogy ez a szőrzet dolog egyenlő azzal, hogy nem akar tőled a csaj majd semmit?
2013. dec. 30. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én a 2-3 nap alatt nem borostázom, mert annyira gyorsan nől, hogy reggel levágom, estére már érzem hogy "jön".
2013. dec. 30. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!