Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joghallgatókkal hol lehet ismerkedni?
Nem feltétlen randizás a cél, szívesen beszélgetnék csak úgy. Nyilván egyetem jogi karának a közelében, de interneten esetleg?
15/L
én lány vagyok, de oda fogok jelentkezni
tudok pár dolgot, ha gondolod megosztom veled is :)
szrintem pl. a karhoz legközelebbi elérhető árú kocsmában
pl Pázmány - Vaskapu
A Vőlegényem joghallgató!
amit tudni kell, piszok sokat kell tanulni, latin kifejezéseket is tudnod kell, sok mindent meg kell tanulnod szó szerint. Elég húzós. Ha nem bírod az alvás nélküli életet akkor nem javaslom, vizsga időszakban szinte 0-24 ig tanulás.
A jog húzós?
LOL
Nézz meg egy mérnökhallgatót.
A jog az lepkefing. Ha tudsz magolni akkor csak be kell seggelni a dolgokat és kész is vagy. Ha ez nem megy akkor persze nehéz, de ennyiből áll.
És akkor még a doktori címet is megkapják a semmire. Más évekig dolgozik csak a doktori disszertációján.
Kislány, ha jót akarsz magadnak ne menj el jogra. Már csak azért se, mert annyi jogász van, hogy nem fogsz tudni elhelyezkedni, max a Mekiben.
Keress egy hasznosabb, értelmesebb szakot. Vagy ha annyira nagyon érdekel max másoddiplomának csináld meg, de legyen egy TISZTESSÉGES végzettséged először. Ha ehhez társítasz egy közgáz, vagy jogi diplomát akkor két kézzel fognak utánad kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!