Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok hogyan adjátok tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan adjátok tudtára a fiúknak, hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés

ha tudjátok hogy a srác nem meri megtenni az első lépést? -Mert azt hiszi nem az eseted

fiatal korosztály és felnőtt korosztályban szerintem van ebben különbség mind 2 variáció nagyon érdekelne :D

mielőtt lehordanátok utánakerestem volt már hasonló kérdés de, lehet nem mindenki válaszolt rá aki mondjuk ide írna

szval ha bajod van ezzel csak ne foglalkozz velem ennyi

2009. nov. 27. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos én elég szégyellős vagyok,így nem nagyon adok jeleket a kiszemeltem felé. :(

De pl.hosszan a szemedbe néz,vagy épp ellenkezőleg, kerüli a tekinteted,elmosolyodik, stb...Igazgatja a ruháját,haját miközben Téged néz.Mindig a közeledben van,"véletlenül" megérint.Mikor hozzá szólsz kissé kipirosodik.

2009. nov. 27. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Én nem szoktam semmilyen jelet adni, ha akar próbálkozik ő, ha nem akkor nem és ennyi.
2009. nov. 27. 19:20
 3/9 anonim válasza:
64%
háátttt ez egy jó kérdés... tudod attól függ hogy mien típus a fiú. ált. fontos hogy szemezz vele, ez az első lépés... ha pl buliban vagy, akk valsz oda fog jönni hozzád. ha nem én azt szoktam hogy közelebb megyek hozzá, persze észrevétlenül (xd)... aztán meg vmi jó kis dumát benyomsz... és közben persze szépne nézel rá, kíváncsiskodón egyben titokzatosan, és nem mutatod ki hogy majd megveszel érte! :D sztem erre lépni fog ha te is érdekled őt:) sok sikert a közeljövőben:)
2009. nov. 27. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
állj elé, told le a gatyáját és mehet a cumi! Tuti felfigyel rád!
2009. nov. 29. 21:52
 5/9 anonim válasza:
9%
Ha egyszer-kétszer kielégíted orálisan onnan tudni fogja ()
2009. nov. 29. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is elég félénk vagyok ilyen téren, ha a srác kezdeményez, akkor flört oké, főleg bulikban. De elég talpraesettnek kell lennie a srácnak, hogy össze is jöjjek vele, mert nem szoktam kezdeményezni egy ideig semmiben, míg nem 100% a dolog... Pedig sokan egy bulizós, közvetlen lánynak ismernek, de kapcsolatok terén nyuszi vagyok. :S

18/L

2009. nov. 29. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt is csak azt tudom mondani, hogy előbb ismerkedés. Miután nem tudod, milyen jelekre reagál, gondolom nem ismered, csak látásból, köszönés szinten.

Beszélgess vele, barátkozzatok össze, utána minden megy magától.

2009. nov. 29. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:
hmm ez érdekes én ilyenkor sokat mosolygok persze a bábos mosolyommal és érdeklődök felőle beszélgetek vele hülyülök egy kicsit és sokat nevetek de ne legyél túl nyomulós tudom ma már az a divat hogy a csajok hajtanak a fiukra mert létszámügyileg több a lány mint a fiu és minden fiunak legalább 3nő jutna na de lényeg a lényeg hogy ha félős a srác és nem mer kezdeményezni akkor óvatosan kezd el te de mondom csak mosolyogj és pici célzásokat tegyél amiből kapcsoljon egy kicsit hogy mi a szitu! de személy szerint nem szeretem az ilyen pasikat vagy odaáll és ő hódít meg engem vagy én csábítom el de akkor én érzem magam nyomulósnak...19/L
2009. nov. 30. 01:13
 9/9 anonim válasza:
szerintem is sokat beszélges vele, szemez vele, és valahogy tud meg hogy tetszesz e nekipl. ha többen vagytok ted fel a kérdést hogy ki kit szeret és ha elvörösödik nem nagyon válaszol v. nagyon néz rád akkor lehet hogy...talán
2009. dec. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!