Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kérdéseket tegyek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kérdéseket tegyek fel a lánynak?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés de nincs ötletem hogy elkerüljem a kínos csendet

Pl Mi a hobbija?

Milyen zenéket hallgat?

Milyen filmeket szeret? stb

Tudtok hasonló normális kérdéseket?

2013. dec. 28. 00:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Bármit, derítsd ki mit szeret, zene film stb, mit vár el egy pasitól, milyen barátot keres, hogyan éli az életét pl. milyen a családi viszonya (de ezt csak óvatosan..majd ha elnyerted a bizalmát) hogyan képzel el egy tökéletes randit, és ha eléggé össze melegedtetek és látod a szemében és rajta hogy bele vágna akkor ne várd ki ameddig meggondolja magát kérdezd meg hogy akar-e veled járni, össze-e akar veled jönni. De ha így nem megy akkor sokáig hetekig talápkozgassatok pl. egy héten 3-4 szer. min 2-3 órát. de ha csak 1 órát is akkor mond neki hogy neked tökre mind1 mennyit láthatod csak az a lényeg hogy lássad akár egy pillanatra is és már akkor boldog vagy, ez beválik ;) és utánna tedd fel a kérdést hogy akar-e valamit. építs ki kettőtök között egy bizalmas kapcsoltatot de mégis távoltartót:) remélem tudtam ezzel segíteni sok szerencsét!
2013. dec. 28. 00:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek elég snassz kérdések és az átlag emberek hamar kimerítik, mert csak felszínes véleményük van, ha egyáltalán van. Szerintem nagyobb távlatokba gondolkodj és próbálj kihalászni egy témát, ami mindkettőtöket érdekel. Egy közös pont. Ne azt kérdezd mi a hobbija, hanem kérdezd meg mit szeret csinálni szabadidejében; - majd dicsérd meg milyen izgalmas. - kérdezősködj a téma kapcsán. - aztán mesélj a tiédről is, ha nem ért valamit menj bele a részletekbe, de ne legyél unalmas. Ezenfelül aktuális témákat is felhozhatsz, ami jelenleg a világban zajlik, már ha érdekli a másikat...
2013. dec. 28. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!